Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde takla atan cipin istikamet tabelasına çarpması sonucunda 5 kişi yaralandı. Araçta bulunan vatandaşların, bir yakınlarının cenaze merasimine katılmak için İstanbul’dan Kastamonu’nun İnebolu ilçesine gittikleri öğrenildi.
Kaza, Seydiler ilçesi Kastamonu-İnebolu kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, M.Ö. yönetimindeki 34JN1837 plakalı cip, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak evvel takla attı, daha sonra yol kenarındaki taraf tabelasına çarptı. Kazada şoför ile araçta yolcu olarak bulunan Z.O. (52), S.Ö. (51), A.O. (27) ve M.O. (33) yaralandı. Olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, araçta bulunan vatandaşların bir yakınlarının cenaze merasimine katılmak için İstanbul’dan Kastamonu’nun İnebolu ilçesine gittikleri öğrenildi.


Cenazeye giden vatandaşların bulunduğu cip kaza yaptı: 5 yaralı
Uyuşturucu operasyonunda zehir tacirlerine darbe
Samsun’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve yüklü miktarda para ele geçirildi, 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım, Atakum ve Havza ilçelerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Şüphelilerin üstlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda bin 175 adet sentetik ecza, 117,4 gram metamfetamin, 50 adet extacy hap, 10 gram sentetik kannabinoid, 4,2 gram esrar, 1,37 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 66 bin 800 TL’ye de el konuldu.
Olayla ilgili 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

