Reklam
Reklam
cenazeye giden vatandaslarin bulundugu cip kaza yapti 5 yarali rr7E8DfK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Cenazeye giden vatandaşların bulunduğu cip kaza yaptı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde takla atan cipin istikamet tabelasına çarpması sonucunda 5 kişi yaralandı. Araçta bulunan vatandaşların, bir yakınlarının cenaze merasimine katılmak için İstanbul’dan Kastamonu’nun İnebolu ilçesine gittikleri öğrenildi.

Kaza, Seydiler ilçesi Kastamonu-İnebolu kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, M.Ö. yönetimindeki 34JN1837 plakalı cip, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak evvel takla attı, daha sonra yol kenarındaki taraf tabelasına çarptı. Kazada şoför ile araçta yolcu olarak bulunan Z.O. (52), S.Ö. (51), A.O. (27) ve M.O. (33) yaralandı. Olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, araçta bulunan vatandaşların bir yakınlarının cenaze merasimine katılmak için İstanbul’dan Kastamonu’nun İnebolu ilçesine gittikleri öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin