Cenazeye katılmak üzere İstanbul’dan Samsun’un Havza ilçesine gelen minibüsün kar nedeniyle kayarak köprüden devrildiği kazada 15 kişi yaralandı.
Kaza, Çamyatağı Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul’dan cenazeye gelen Sinan K. idaresindeki 34 AV 7345 plakalı minibüs, Şeyhali mevkisinde Kavaklı Çayı üzerindeki korkuluğu bulunmayan köprüden aşağıya devrildi. Kar ve buzlanma nedeniyle meydana gelen kazanın akabinde bölgeye jandarma, itfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi.
Minibüsteki yolcular, Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Küme Amirliği takımları tarafından araçtan çıkarıldı. Hafif yaralanan 15 kişi, sıhhat takımları tarafından Havza ve Kavak Devlet Hastanelerine sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Cenazeye giden minibüs kayarak köprüden devrildi: 15 yaralı
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

