Cenazeye giden minibüs kayarak köprüden devrildi: 15 yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
cenazeye giden minibus kayarak kopruden devrildi 15 yarali sWTnynpQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Cenazeye giden minibüs kayarak köprüden devrildi: 15 yaralı

Cenazeye katılmak üzere İstanbul’dan Samsun’un Havza ilçesine gelen minibüsün kar nedeniyle kayarak köprüden devrildiği kazada 15 kişi yaralandı.

Kaza, Çamyatağı Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul’dan cenazeye gelen Sinan K. idaresindeki 34 AV 7345 plakalı minibüs, Şeyhali mevkisinde Kavaklı Çayı üzerindeki korkuluğu bulunmayan köprüden aşağıya devrildi. Kar ve buzlanma nedeniyle meydana gelen kazanın akabinde bölgeye jandarma, itfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi.

Minibüsteki yolcular, Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Küme Amirliği takımları tarafından araçtan çıkarıldı. Hafif yaralanan 15 kişi, sıhhat takımları tarafından Havza ve Kavak Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin