Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminal’i güne acı haberle uyandı. Terminalde uzun yıllar görev yapan CEMİL ŞEN (62) dün şirket toplantısı için gittiği İstanbul’da geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Yaklaşık 40 yılı aşkın bir süredir otobüs terminalinde birçok firmanın müdürlüğünü yürüten Cemil Şen son olarak 3 yıldır Ulusoy Otobüs İşletmesinin müdürlüğünü yapıyordu. 2 Çocuk sahibi olan Şen bugün İkindi namazına müteakip Bostanbükü Karşıyaka Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.
Karabük Postası Gazetesi olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet, başta terminal esnafları olmak üzere ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Cemil Şen Hayatını Kaybetti
Zonguldak’ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali kapılarını açtı
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla ve 4006-C TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında düzenlenen Bilim Fuarı Festivali törenle başladı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen festivalin açılışına Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Uygar Keskin ve protokol üyeleri katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyetin açılış kurdelesini kesmesinin ardından, öğrencilerin bilim ve teknoloji alanında hazırladığı projeler görücüye çıktı.
Törende konuşan Vali Hacıbektaşoğlu, proje ve yarışmalarda elde edilen başarılara dikkat çekerek şunları kaydetti:
“Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu bilim fuarı festivalini görmek üzere bir araya gelmiş bulunduk. Bu organizasyonlarda görev alan tüm okul, takımlar, öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Katıldıkları organizasyonlarda gittikleri yarışmalardan boş dönmüyorlar. Bu çalışmalar sonucunu veriyor. Çok önemli başarılarla geri dönüyorlar. Her geçen gün bu festivallerin, projelerin ve sonuçların daha güçlendiğini, daha fazla ses getirdiğini görüyoruz.”
Konuşmaların ardından Vali Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri, festival alanındaki stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Festival, 16-17 Haziran tarihlerinde ziyarete açık olacak.


