Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminal’i güne acı haberle uyandı. Terminalde uzun yıllar görev yapan CEMİL ŞEN (62) dün şirket toplantısı için gittiği İstanbul’da geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Yaklaşık 40 yılı aşkın bir süredir otobüs terminalinde birçok firmanın müdürlüğünü yürüten Cemil Şen son olarak 3 yıldır Ulusoy Otobüs İşletmesinin müdürlüğünü yapıyordu. 2 Çocuk sahibi olan Şen bugün İkindi namazına müteakip Bostanbükü Karşıyaka Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.
Karabük Postası Gazetesi olarak merhuma Yüce Allah’tan rahmet, başta terminal esnafları olmak üzere ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


0
Cemil Şen Hayatını Kaybetti
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.


