Haber Merkezi tarafından
16 Mart, 2025 21:39 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cemalettin Yavaşcı Oybirliğiyle Yeniden Seçildi

Karabük Kızılay İl Merkezi Başkanlığı'nın 2025 yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Av. Cemalettin Yavaşcı, tek aday olarak girdiği seçimde oybirliğiyle yeniden başkan seçildi.

Yeni dönemde yönetim kurulunda Hüsnü Çelik, İsmail Aydın, Ramazan Kahriman, Naciye Onaç Aksoy, Ömer Faruk Yücel, Ömer Çölova, Taner Şahin, Kamil Temel, Samed Salt ve Erkan Doğan yer alacak. Kongrede, Kızılay'ın Karabük’teki faaliyetlerinin daha da güçlendirilmesi ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaların artırılması hedefleri ön plana çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 17:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’teki Yangın 4. Gününde

Karabük'te 4 gündür devam eden orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayılmaya devam ediyor.
74 saattir kontrol altına alınmaya çalışılan yangın Üçbaş, Sofular ve Aktaş köylerine doğru ilerleyerek yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Daha önce tedbir amaçlı boşaltılan köylerde alevlerin önünü kesmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, etkili olan rüzgar nedeniyle ekipler zaman zaman sıkıntı yaşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin