Celil Yüksel: “Umarım Avrupa kupalarına da gideriz” - Karabük Haber Postası
celil yuksel umarim avrupa kupalarina da gideriz CEnpKzQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Celil Yüksel: “Umarım Avrupa kupalarına da gideriz”

Samsunspor’un 27 yaşındaki orta alanı Celil Yüksel, güzel formlarını sürdürüp Avrupa kupalarına gitmek istediklerini söyledi.

Trendyol Üstün Lig’de 36 puanla birinci devreyi 3. sırada tamamlayan Samsunspor’un orta saha oyuncusu Celil Yüksel, Beşiktaş maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Düzgün form grafiklerini Beşiktaş maçında da sürdürmek istediklerini lisana getiren Yüksel, “Bu dönemin hoş geçmesi, bu kentin bir çocuğu olarak beni çok keyifli ediyor. Samsunspor’da olmayı özlemiştim. Bu yılki performansım biraz da buna dayanıyor. Ligdeki pozisyonumuzun keyfini çıkartıyoruz. Zorluklarla başa çıkıyoruz. Makul bir oyuncu kapasitemiz var. Gelen oyuncu da olmayacak. Bunun şuuruyla yeterli bir arkadaşlık ortamımız var. Bunu bozmadan hoş bir halde devam ediyoruz” dedi.

“Umarım Avrupa kupalarına da gideriz”

Form grafiklerini sürdürerek Avrupa kupalarına gitmek istediklerinin altını çizen 27 yaşındaki futbolcu, “Samsun’da olmanın keyfini yaşıyorum. Ailem de Samsunspor’da oynamamı çok istiyordu. Göztepe’de kiralıkken de Samsunspor’u takip ediyordum. Geçen sezon ligde kalmalarını çok istiyordum. Bu sene gelip, Muhteşem Lig’de oynamanın hayalini kuruyordum. Bu sene Samsunspor forması ile elimden gelen en âlâ performansı vermeye çalıştım. Sağ olsun hocamız Thomas Reis de bana forma bahtı veriyor. Bu durumu en uygun halde devam ettirmeye çalışacağım. Umarım Avrupa kupalarına da gideriz” diye konuştu.

“Beşiktaş maçını kazanmak için gideceğiz”

İstanbul’a Beşiktaş’ı yenmek için gideceklerini söz eden Celil Yüksel, “Bu sene kolay maçımız olmadı. Beşiktaş maçına da en âlâ formda hazırlanıyoruz. Her hafta maç maç bakıyoruz. Son 2 haftayı 3 puanla kapattık. Beşiktaş müsabakasına çok hazırız. Bugün ve yarın yapacağımız taktik idmanından sonra yola çıkacağız. Samsunluyum, ne misyon verilirse yapmaya çalışıyorum. Otur derlerse oturur, oyna derlerse oynarız. Beşiktaş maçında da hocamız talih verirse elimizden ne geliyorsa alana yansıtacağız. Beşiktaş maçının ne kadar şiddetli geçeceğini biliyoruz. Sonuçta bu sene uygun performans sergilemeseler de Beşiktaş çok büyük bir topluluk. Biz de bunun şuurundayız. Biz de Samsunspor olarak kentimizin bedellerini biliyoruz. En şiddetli maçları bile çarçabuk geçtiğimizi biliyoruz. İnşallah Beşiktaş’a da çok güzel hazırlanıyoruz. Kazanmak için gideceğiz. Gayelerimiz çok büyük. Umarım 3 puanı ya da puan alıp, Samsun’a o denli döneriz” halinde konuştu.

Saha dışı olaylara değil de grup performanslarına ehemmiyet verdiklerini lisana getiren tecrübeli futbolcu, “Yabancı VAR hakemleri konusunda ortamızda konuşmadık. Bizim işimiz dışarı ile değil. Bazen yapılan yanlışlardan ötürü üzülüyoruz fakat sonuçta hepimiz insanız. Biz nasıl alanda kusur yapabiliyorsak, hakemler de yapabiliyor. O yüzden bu hususların üstünde çok durmamak gerekiyor. Biz alanda güzel olduğumuz sürece, gelen fırsatları değerlendirdiğimiz sürece kazanacağımızı biliyoruz. Ona odaklandık. Umarım kalan süreç de bizim için âlâ geçer” tabirlerini kullandı.

Celil Yüksel, bu dönem Samsunspor forması ile 8 Süper Lig maçında toplam 455 dakika vazife yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin