ÇEDES Projesi Eflani'de Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
67713ff445dbf
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
29 Aralık, 2024 15:27 tarihinde yayınlandı
0
0

ÇEDES Projesi Eflani’de Devam Ediyor

Eflani ilçesinde uygulanan “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) Projesi, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde tüm hızıyla devam ediyor.

Eflani İlçe Müftülüğü’nden görevli hocaların eğitmenlik yaptığı proje kapsamında ortaokul öğrencileri her hafta bir değeri konu alıyor. Proje kapsamında öğrenciler, sinema salonunda değerlerle ilgili videolar izliyor ve Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde düzenlenen çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçiriyor.

Proje yetkilileri, “Değerlerine sahip çıkan, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış bir nesil hayal ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” açıklamasında bulundu.

ÇEDES Projesi, öğrencilerin hem eğlenerek öğrenmesini hem de toplumsal değerleri benimsemesini amaçlıyor. İlçede büyük ilgi gören bu projenin önümüzdeki dönemde de devam etmesi planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude inovasyon ve girisimcilik zirvesi duzenlendi X7TDkzA3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de inovasyon ve girişimcilik zirvesi düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen “Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi 2”, mühendislik öğrencilerini sektörün deneyimli isimleriyle bir araya getirdi.

Karabük Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte, sanayinin dijital dönüşümü, endüstriyel otomasyon çözümleri ve akıllı mobilite gibi güncel konular ele alındı.

Zirvenin ilk oturumunda otomasyon ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Talha Eroğlu ile Atacan Yücel konuşmacı olarak yer aldı. Katılımcılar, teknik bilgi birikiminin müşteri odaklı çözümlere dönüştürülmesi ve sanayide dijital dönüşümün dinamiklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İkinci oturumda robotik ve endüstriyel otomasyon sektöründe görev yapan Işılayhan Topçuoğlu, öğrencilik yıllarından profesyonel kariyerine uzanan süreci anlattı. Topçuoğlu, uluslararası firmalara sunulan özel makine çözümlerine değinerek öğrencilere kariyer planlaması konusunda önerilerde bulundu.

Günün son oturumunda ise otomotiv ve tasarım mühendisliği alanında çalışan Seçkin Çakır, akıllı mobilite, yazılım, araç geliştirme ve tahrik sistemlerindeki güncel gelişmeleri öğrencilerle paylaştı.

Etkinlik, mesleki tecrübelerini geleceğin mühendisleriyle paylaşan konuklara günün anısına hediyelerinin takdim edilmesi ve kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin