Reklam
Reklam

ÇEDES Projesi Eflani’de Devam Ediyor

67713ff445dbf
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
29 Aralık, 2024 15:27 tarihinde yayınlandı
0

Eflani ilçesinde uygulanan “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) Projesi, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde tüm hızıyla devam ediyor.

Eflani İlçe Müftülüğü’nden görevli hocaların eğitmenlik yaptığı proje kapsamında ortaokul öğrencileri her hafta bir değeri konu alıyor. Proje kapsamında öğrenciler, sinema salonunda değerlerle ilgili videolar izliyor ve Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde düzenlenen çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçiriyor.

Proje yetkilileri, “Değerlerine sahip çıkan, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış bir nesil hayal ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz,” açıklamasında bulundu.

ÇEDES Projesi, öğrencilerin hem eğlenerek öğrenmesini hem de toplumsal değerleri benimsemesini amaçlıyor. İlçede büyük ilgi gören bu projenin önümüzdeki dönemde de devam etmesi planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta fuhuş operasyonunda 2 tutuklama

zonguldakta fuhus operasyonunda 2 tutuklama FIJzkuwi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince fuhşa teşvik ve aracılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde fuhşa teşvik ve aracılık eylemlerini deşifre etmek amacıyla 2 aylık bir çalışma yürüttü. İncelemeler sonucunda mağdur kadınları erkeklerle buluşturduğu tespit edilen İ.Ç. ve A.B., 16 Haziran’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 65 TL nakit para ve soruşturmaya konu dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 17 Haziran’da adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Valilik, toplum ahlakını bozan suçlara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin