Reklam
Reklam
cedes ogrenci gruplarindan orman bolge mudurlugune ziyaret
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0

ÇEDES öğrenci gruplarından Orman Bölge Müdürlüğü’ne ziyaret

Zonguldak’ta “Çevreme Hassasım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında öğrenciler orman Bölge Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında “Çevreme Hassasım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi dahilinde Fener Anadolu Lisesi, Karaelmas Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi, Saime Toptan Toplumsal Bilimler Lisesi, Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yayla Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi, Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Zonguldak Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi ÇEDES kulübünden öğrenciler Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette; Vilayet Ulusal Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen, ÇEDES Vilayet Koordinatörü Serdar Taşdelen ve okulların ÇEDES kulübü öğretmenleri hazır bulundu. Ziyarette Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıyeten sunum eşliğinde orman sevgisi, orman ve ormancılık çalışmaları, ormanların kıymeti ve korunması, pak bir etraf için nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgiler verildi. Soruların cevaplanması ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin akabinde ziyaret sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin