Tokat’ın Niksar ilçesinde yer altından elektrik direğine bağlanan kablolar yandı. Yanan kablolar etraf sakinlerini huzursuz etti.
Tokat’ın Niksar ilçesi Şair Emrah Mahallesi Hacı Ahmet Niksarî Caddesi’nde bir anda yanmaya başlayan elektrik kabloları huzursuz etti. Teze nazaran, cadde üzerindeki Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (ÇEDAŞ) ilişkin elektrik direğinden evvel sesler gelmeye başladı. Kısa bir müddet sonra ise toprak altındaki elektrik kablosu alev aldı. Olay anı etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen takımlar, yangını büyümeden söndürdü.


ÇEDAŞ’ın yanan elektrik kabloları tedirgin etti
KOF-DER’den müzik şölenine davet
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.
KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

