Çeber: ““Sizin bizler, bizim sizler olmadan bir tarafımız eksik kalır” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2017 14:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Çeber: ““Sizin bizler, bizim sizler olmadan bir tarafımız eksik kalır”

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Karabük Valisi Kemal Çeber, basın mensupları ile bir kahvaltıda bir araya geldi

Vali Kemal Çeber, basında sansürün kaldırılmasının 109. Yıl dönümü dolayısıyla yerel ve ulusal medya temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Büyük Kulüpte gerçekleşen kahvaltı programına Vali Çeber’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Müftüsü Halil Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Osman Çetinkaya, İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa ile yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.

Basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Vali Çeber, “Bugün, basında sansürün kaldırılması ve basın bayramı vesilesiyle ile bir araya geldik. Gerekçe ne olursa olsun sizlerle beraber olmak her zaman bizim hoşumuza gider. Biz hepimiz kamu hizmetinin aktörleriyiz. Hepimiz kamu hizmeti sunma anlamında olayın bir yerlerindeyiz. Hepimizin aslında amacı, yapmak istediği şey ortak diye düşünüyorum. Karabük halkına hizmet etmek ve daha genel açıdan bakınca da memlekete hizmet etmek. Bu anlamda hepiniz çok önemli görevler yürütüyorsunuz. Karabük potansiyeline baktığınızda güçlü, dinamik, hareketli bir basın kadrosuna sahip. Bu tabi bizim kamu hizmetleri anlamında sesimizin daha yüksek çıkmasına da vesile oluyor. Artık bu, burada oturmuş bir kültür olarak görünüyor. Ben üç haftalık deneyimimle bunu gördüm. Sizler de bu süreci takip ettiniz, çok yoğun geçti. Bütün ilçeleri gezdik. Tüm muhtarlarımla tanışma imkanım oldu. İlçelerdeki önemli yatırımları, takip edilmesi gereken konuları yerinde gördüm. İşleri bir an evvel yapmak istedim. Daha sonra ilde de benzer programlarımız yine çok yoğun bir misafir ve ziyaretçi katılımıyla devam ediyor. Bu da beni memnun ediyor. Sizlerde bunu takip ediyorsunuz, hem de aktarıyorsunuz. Ben de fırsatım olduğu vakitlerde sizleri takip etmeye gayret ediyorum. Gördüğünüz gibi beraber çalışıyoruz. Sizin, bizler olmadan, bizim de sizler olmadan hep bir tarafımız eksik kalır. Bu eksikliğe meydan vermeden inşallah yine aynı birlik, beraberlik, uyum, ritim içerisinde beraber çalışmaya gayret ederiz. Bu duygularımla ben tekrar hepinizin basın bayramını tebrik ediyorum. Hepinize başta sağlık, mutluluk, başarı dileklerim olmak üzere çok iyi hizmetler temenni ediyorum. Bizim de bu hizmetlerimizi yürütürken, üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret ederek, beraberlik içerisinde çalışmaya devam ederiz diye düşünüyorum.”diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin