Çaylı: "Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz" - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
21 Eylül, 2023 15:28 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:30
0
0

Çaylı: “Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz”

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Belediye olarak vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada canla başla çalıyoruz” dedi.

SELİN İZLERİNİ SİLİYORUZ

Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşanan bölgelerde yaşanan olumsuzlukları gidermek için ekiplerin sahada canla başla çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşadığımız bölgelerimizde selin izlerini siliyoruz. Ekiplerimizle birlikte selin oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için sahada canla başla çalışıyoruz. Aşırı yağışlar sonrası sel sularının yaptığı tahribatın önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için İsmetpaşa Mahallesi Topraklılar Mezarlığı bölgesinde başlatmış olduğumuz çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, Karşıyaka İncetler mevkiinde aşırı yağışlar sonrası sel sularını önlemek için kanal çalışması, bölgede oluşabilecek heyelanlara karşı taş tahkimatı çalışması yapıyoruz. Bu güzergahta alt yapı çalışmalarımızın ardından kilitli parke döşeme çalışması da gerçekleştireceğiz. Tüm hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmek içindir. Belediye olarak hizmetlerimizi her mahalleye ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

İLÇEMİZİN BİR ÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Yenice’nin birçok noktasında yeni yol yapımı, yol yenileme çalışması, genişletme, düzenleme, kaldırım yenileme gibi pek çok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Çaylı; “Atatürk Mahallesi Çaylı Sokak’ta yol genişletme çalışması başlattık. Hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz” diye konuştu. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebastian hahn 25 yil sonra besiktasi yenmek bizi mutlu etti VDBMsQr3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebastian Hahn: “25 yıl sonra Beşiktaş’ı yenmek bizi mutlu etti”

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Sebastian Hahn, Beşiktaş’ı 25 yıl sonra sahalarında yenmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Samsunspor’da maç sonu düzenlenen basın toplantısına kırmızı kart cezası olan Teknik Direktör Thorsten Fink yerine Yardımcı Antrenör Sebastian Hahn katıldı. Zor bir mücadeleden 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Hahn, “Beşiktaş’a karşı aldığımız galibiyet sebebiyle çok mutluyuz. Çünkü evimizde 25 yıl aradan sonra galibiyet gelmek bizi mutlu etti. Taraftarımızda galibiyeti bekliyordu. İlk yarı kusursuz bir performans gösterdik diyemem ama ilk yarı bittikten sonra ikinci yarıya iyi enerjiyle başladık. İkinci yarıda iyi bir iş çıkarttık. 2 tane fantastik gol attık. Böyle oynadığımız ilk yarından sonra ikinci yarıya iyi başlamak takımın iyi durumda olduğunu gösteriyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin