Reklam
Reklam

Çaylı: “Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz”

Yusuf Korkmaz tarafından
21 Eylül, 2023 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Belediye olarak vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada canla başla çalıyoruz” dedi.

SELİN İZLERİNİ SİLİYORUZ

Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşanan bölgelerde yaşanan olumsuzlukları gidermek için ekiplerin sahada canla başla çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşadığımız bölgelerimizde selin izlerini siliyoruz. Ekiplerimizle birlikte selin oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için sahada canla başla çalışıyoruz. Aşırı yağışlar sonrası sel sularının yaptığı tahribatın önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için İsmetpaşa Mahallesi Topraklılar Mezarlığı bölgesinde başlatmış olduğumuz çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, Karşıyaka İncetler mevkiinde aşırı yağışlar sonrası sel sularını önlemek için kanal çalışması, bölgede oluşabilecek heyelanlara karşı taş tahkimatı çalışması yapıyoruz. Bu güzergahta alt yapı çalışmalarımızın ardından kilitli parke döşeme çalışması da gerçekleştireceğiz. Tüm hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmek içindir. Belediye olarak hizmetlerimizi her mahalleye ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

İLÇEMİZİN BİR ÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Yenice’nin birçok noktasında yeni yol yapımı, yol yenileme çalışması, genişletme, düzenleme, kaldırım yenileme gibi pek çok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Çaylı; “Atatürk Mahallesi Çaylı Sokak’ta yol genişletme çalışması başlattık. Hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz” diye konuştu. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Oda Başkanları, esnafın sorunlarını konuştu

Oda Baskanlari esnafin sorunlarini konustu2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB), bağlı odaların başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda esnafın yaşadığı sıkıntılar masaya yatırılırken, çözüm için yol haritası belirlendi.

Karabük’te esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya gelen KESOB ve oda başkanları, sektörün nabzını tuttu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda, üye esnaflardan gelen şikayetler, öneriler ve talepler tek tek ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, özellikle acil çözüm bekleyen konular önceliklendirildi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan KESOB yetkilileri, “Amacımız esnafımızın sesini en üst mercilere duyurmak. Bugün burada aldığımız notları ve çözüm önerilerini kapsamlı bir rapor haline getireceğiz. Bu raporu, birliğimiz öncülüğünde ilgili makamlara ileteceğiz. Bu konudaki hassasiyetimiz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda alınan kararların ve başlatılacak çalışmaların tüm esnaf için hayırlı olması temennisinde bulunulurken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Yetkililer, hazırlanan raporun önümüzdeki günlerde resmi kurum ve kuruluşlara sunulacağını ve sürecin yakından takip edileceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin