Yusuf Korkmaz tarafından
21 Eylül, 2023 15:28 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:30
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çaylı: “Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz”

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Belediye olarak vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımız için sahada canla başla çalıyoruz" dedi. SELİN İZLERİNİ SİLİYORUZ Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşanan bölgelerde yaşanan olumsuzlukları gidermek için ekiplerin sahada canla başla çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Çaylı; "Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşadığımız bölgelerimizde selin izlerini siliyoruz. Ekiplerimizle birlikte selin oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için sahada canla başla çalışıyoruz. Aşırı yağışlar sonrası sel sularının yaptığı tahribatın önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için İsmetpaşa Mahallesi Topraklılar Mezarlığı bölgesinde başlatmış olduğumuz çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, Karşıyaka İncetler mevkiinde aşırı yağışlar sonrası sel sularını önlemek için kanal çalışması, bölgede oluşabilecek heyelanlara karşı taş tahkimatı çalışması yapıyoruz. Bu güzergahta alt yapı çalışmalarımızın ardından kilitli parke döşeme çalışması da gerçekleştireceğiz. Tüm hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmek içindir. Belediye olarak hizmetlerimizi her mahalleye ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi. İLÇEMİZİN BİR ÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ Yenice'nin birçok noktasında yeni yol yapımı, yol yenileme çalışması, genişletme, düzenleme, kaldırım yenileme gibi pek çok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Çaylı; "Atatürk Mahallesi Çaylı Sokak’ta yol genişletme çalışması başlattık. Hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz" diye konuştu. (Yusuf Korkmaz)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Enişte 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurdu

Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin