Çaylı: "Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz" - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
21 Eylül, 2023 15:28 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:30
0
0

Çaylı: “Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz”

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Belediye olarak vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada canla başla çalıyoruz” dedi.

SELİN İZLERİNİ SİLİYORUZ

Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşanan bölgelerde yaşanan olumsuzlukları gidermek için ekiplerin sahada canla başla çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşadığımız bölgelerimizde selin izlerini siliyoruz. Ekiplerimizle birlikte selin oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için sahada canla başla çalışıyoruz. Aşırı yağışlar sonrası sel sularının yaptığı tahribatın önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için İsmetpaşa Mahallesi Topraklılar Mezarlığı bölgesinde başlatmış olduğumuz çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, Karşıyaka İncetler mevkiinde aşırı yağışlar sonrası sel sularını önlemek için kanal çalışması, bölgede oluşabilecek heyelanlara karşı taş tahkimatı çalışması yapıyoruz. Bu güzergahta alt yapı çalışmalarımızın ardından kilitli parke döşeme çalışması da gerçekleştireceğiz. Tüm hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmek içindir. Belediye olarak hizmetlerimizi her mahalleye ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

İLÇEMİZİN BİR ÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Yenice’nin birçok noktasında yeni yol yapımı, yol yenileme çalışması, genişletme, düzenleme, kaldırım yenileme gibi pek çok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Çaylı; “Atatürk Mahallesi Çaylı Sokak’ta yol genişletme çalışması başlattık. Hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz” diye konuştu. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin