Çaylı: "Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
21 Eylül, 2023 15:28 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:30
0
0

Çaylı: “Vatandaşlarımız İçin Sahada Canla Başla Çalıyoruz”

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Belediye olarak vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalarının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada canla başla çalıyoruz” dedi.

SELİN İZLERİNİ SİLİYORUZ

Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşanan bölgelerde yaşanan olumsuzlukları gidermek için ekiplerin sahada canla başla çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “Aşırı yağışlar sonrası sorun yaşadığımız bölgelerimizde selin izlerini siliyoruz. Ekiplerimizle birlikte selin oluşturduğu olumsuzlukları gidermek için sahada canla başla çalışıyoruz. Aşırı yağışlar sonrası sel sularının yaptığı tahribatın önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için İsmetpaşa Mahallesi Topraklılar Mezarlığı bölgesinde başlatmış olduğumuz çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, Karşıyaka İncetler mevkiinde aşırı yağışlar sonrası sel sularını önlemek için kanal çalışması, bölgede oluşabilecek heyelanlara karşı taş tahkimatı çalışması yapıyoruz. Bu güzergahta alt yapı çalışmalarımızın ardından kilitli parke döşeme çalışması da gerçekleştireceğiz. Tüm hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmek içindir. Belediye olarak hizmetlerimizi her mahalleye ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

İLÇEMİZİN BİR ÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Yenice’nin birçok noktasında yeni yol yapımı, yol yenileme çalışması, genişletme, düzenleme, kaldırım yenileme gibi pek çok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Çaylı; “Atatürk Mahallesi Çaylı Sokak’ta yol genişletme çalışması başlattık. Hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz” diye konuştu. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede kiyiya vuran erkek cesedi bulundu xE6wkPyc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de kıyıya vuran erkek cesedi bulundu

Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi mevkiinde, deniz kıyısındaki kayalık alanda bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre, kıyı şeridinde kayalıklar arasında hareketsiz bir kişiyi fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cesedin, kıyıya vurmuş halde bulunduğu öğrenilirken, olay yeri güvenlik çemberine alındı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin cenazesi, yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, bulunan cesedin Trabzon’un Araklı ilçesinde kayıp olarak aranan genç olabileceği yönünde iddialar gündeme gelirken, kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü ve resmi makamlarca henüz bir açıklama yapılmadığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin