Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2019 13:14 tarihinde yayınlandı
0

Çaylı, 3. döneminin startını verdi

Yenice ilçesinde 2 dönemi AK Parti’de son seçimler de MHP’den aday olan mevcut Belediye Başkanı Zeki Çaylı, belediye makamının kapısına 5 kiloluk, diğer birimlerin kapısına ise 2’şer kiloluk tartı ağırlığı koyarak görev başı yaptı.
31 Mart seçimlerinde 6 bin 624 geçerli oyun 2 bin 720’sini alarak üçüncü kez belediye başkanı seçilen Zeki Çaylı, parti binası önünde toplanan partililerle birlikte konfeti ve meşaleler eşliğinde belediyeye kadar yürüdü. Burada kurban kesimi ve yapılan duanın ardından belediyeye geçen başkan Çaylı, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti. Vatandaşlar bol bol fotoğrafta çektiren Çaylı, kendisine getirilen bir tepsi baklavayı da ziyaretçilere dağıttı.
Başkan Zeki Çaylı, üçüncü dönemi olduğunu ve seçim heyecanın sürdüğünü belirterek, “Seçimlerin tüm ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizi bu hizmet noktasına getiren ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Onların hizmetkârı olmaktan mutluyuz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca bütün ekibimizle birlikte ilçe halkımıza hiçbir ayırım göstermeden, bütün mahalleri bir kabul edip, herkesi birinci sınıf Yeniceli kabul edip hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Makam kapısına koyduğu 5 kiloluk ağırlıkla ilgili birilerine mesaj gönderdiğini de kaydeden Başkan Çaylı, “Kapının açık olması manasındaydı. 10 yıl kapımız açıktı ve hiç kapanmadı. Ben onu birilerine mesaj verme adına 5 kiloluk demiştim. Eskipazar Belediye Başkanımız Hüseyin Dönmez kapıyı komple söktü. Bizim 5 kilo kapının örtülmesini engelleyecektir. Herhalde Yenice halkımız mesajı anlamıştır. Biz hep vatandaşlarımızla birlikte beraber olduk. Yenice’de doğduk, yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz ve burada öleceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin