Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Bodrum FK’yı 1-0’lık skorla mağlup eden Çaykur Rizespor sosyal medyadan galibiyet pozu paylaştı.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Bodrum FK’nın konuğu oldu. Karşılaşma misafir ekip Çaykur Rizespor’un 83. dakikada Ghezzal’ın pasında Ali Sowe’un attığı golle 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan 3 puan alan Karadeniz ekibi soyunma odasına 10 puanla girdi. Yeşil-mavililer karşılaşmanın ardından sosyal medya hesaplarından galibiyet pozu paylaştı. Türkiye’nin tatil beldelerinden olan Bodrum’a methiyeler yazılan paylaşımda “Begonvillerle sarılı sokakları, birbirinden güzel koyları, uçsuz bucaksız mavilikleri bıraktık. +3 aldık dönüyoruz!” ifadelerine yer verildi.


Çaykur Rizespor’dan galibiyet pozu
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

