Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Bodrum FK’yı 1-0’lık skorla mağlup eden Çaykur Rizespor sosyal medyadan galibiyet pozu paylaştı.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Bodrum FK’nın konuğu oldu. Karşılaşma misafir ekip Çaykur Rizespor’un 83. dakikada Ghezzal’ın pasında Ali Sowe’un attığı golle 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan 3 puan alan Karadeniz ekibi soyunma odasına 10 puanla girdi. Yeşil-mavililer karşılaşmanın ardından sosyal medya hesaplarından galibiyet pozu paylaştı. Türkiye’nin tatil beldelerinden olan Bodrum’a methiyeler yazılan paylaşımda “Begonvillerle sarılı sokakları, birbirinden güzel koyları, uçsuz bucaksız mavilikleri bıraktık. +3 aldık dönüyoruz!” ifadelerine yer verildi.


Çaykur Rizespor’dan galibiyet pozu
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

