Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının 2. Etabı için Slovenya’ya gitti - Karabük Haber Postası
caykur rizespor yeni sezon hazirliklarinin 2 etabi icin slovenyaya gitti 3xMG4aHn jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Temmuz, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının 2. Etabı için Slovenya’ya gitti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının 2. etabı için Slovenya’ya gitti.

Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci aşamasına Slovenya’nın Maribor kenti Pohorje’da başladı. Yeşil-Mavili ekip teknik direktör İlhan Palut yönetiminde ilk gün çalışmasına çift antrenmanla başladı. 18 Temmuz’a kadar Slovenya’da hazırlıklarına devem edecek olan Rize ekibi, yine Slovenya’nın bir şehri olan Kranjska Gora’ya gidecek. Orada da 10 günlük bir kamp yapacak olan Rizespor, 28 Temmuz’da Rize’ye dönecek. Yeşil-mavili ekip yurt dışında en son kampını 2018-2019 sezonunda teknik direktör İbrahim Üzülmez ile birlikte yapmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbulu ogrenciler cam adam belgeseliyle cifte final elde etti Chky67v3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’lü öğrenciler “Cam Adam” belgeseliyle çifte final elde etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Cam Adam” belgeseli iki festivalde finale yükseldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan belgesel, TAYF Kısa Film Festivali ve Narfest Kısa Film Festivali’nde finale kalarak çifte başarı elde etti.

Belgesel, Adana’da yaşayan ve “cam kemik hastalığı” olarak bilinen Osteogenezis Imperfekta ile mücadele eden Zekeriya Ünal’ın yaşam öyküsünü konu alıyor. Yapım, zorlu sağlık şartlarına rağmen hayata tutunan bir bireyin azim dolu mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Belgeselin yönetmenliğini Ahmet Hakan Kurt üstlenirken, görüntü yönetmenliğini Yusuf Karaaslan yaptı. Proje ekibinde Kerim Demirtaş, Tolga Yüksel ve Tunahan Mirza Gülen yer aldı. Akademik danışmanlığını ise Burak Türten yürüttü.

Festival seçkilerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Cam Adam”, toplumsal farkındalık oluştururken içeriğiyle de dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin