Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının 2. etabı için Slovenya’ya gitti.
Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci aşamasına Slovenya’nın Maribor kenti Pohorje’da başladı. Yeşil-Mavili ekip teknik direktör İlhan Palut yönetiminde ilk gün çalışmasına çift antrenmanla başladı. 18 Temmuz’a kadar Slovenya’da hazırlıklarına devem edecek olan Rize ekibi, yine Slovenya’nın bir şehri olan Kranjska Gora’ya gidecek. Orada da 10 günlük bir kamp yapacak olan Rizespor, 28 Temmuz’da Rize’ye dönecek. Yeşil-mavili ekip yurt dışında en son kampını 2018-2019 sezonunda teknik direktör İbrahim Üzülmez ile birlikte yapmıştı.
Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının 2. Etabı için Slovenya’ya gitti
Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı
Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.
Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.
Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

