Çaykur Rizespor, Rachid Ghezzal’ı renklerine bağladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaykur Rizespor, Rachid Ghezzal’ı renklerine bağladı

Çaykur Rizespor, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Rachid Ghezzal’ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 32 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal’ı 1+1 yıllığına renklerine bağladığını duyurdu. Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, “Rachid Ghezzal, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Kan tetkiklerinin yapılmasının ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayenesi yapılan Ghezzal’ın sağlık taraması, akciğer ve efor testi ile tamamlandı. Cezayirli oyuncu, ardından 1+1 yıllık anlaşmayı imzaladı. Yeni transferimiz Ghezzal’a ’Hoş geldin’ diyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 34 maça çıkan Cezayirli oyuncu, 2 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin