Çaykur Rizespor, 20 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Muhamed Buljubai’i 4 yıllığına kadrosuna kattı.
Çaykur Rizespor, yeni transferini duyurdu. Rize ekibi, Bosna Hersek Premier Ligi takımı FK Sarajevo’dan Muhamed Buljubai’i 4 yıllığına kadrosuna kattı. Buljubai, Bosna genç milli takımlarının tüm kademelerinde yer alan ve geçen sezon Saray Bosna’da, Şampiyonlar Ligi elemeleri dahil 31 maçta oynadı.
Çaykur Rizespor’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Yeni transferimiz Muhamed Buljubai’e hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.


Çaykur Rizespor, Muhamed Buljubai’i kadrosuna kattı
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

