Trendyol Süper Lig gruplarından Çaykur Rizespor, konutunda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Yönetici İlhan Palut idaresinde gerçekleşen idman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenmanda uyum, 5’e 2 oyun, taktik ve duran top çalışması yapıldı.
Yeşil-mavili grup, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında 3 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek.


Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü
Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı
DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

