Çaykur Rizespor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaykur Rizespor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Trendyol Süper Ligin Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde başlayan Çaykur Rizespor, antrenmana salonda kuvvet egzersizleri ile başladı. Antrenmana sahada pas çalışması ile süren antrenman koordinasyon hareketleri ve dayanıklılık koşusuyla devam etti.

Öte yandan kaleciler, antrenmanın ilk bölümde kaleci antrenörleri eşliğinde takımdan ayrı çalışırken günün tek çalışması dar alanda çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana sakatlığı devam eden Benhur Keser katılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk sivaspor maci hazirliklarina basladi Kj8zqWTc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK, Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı

Çorum FK, Sivaspor’u konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1. Lig’de 64 puanla 4. sırada bulunan Çorum FK, 36. hafta karşılaşmasında Sivaspor’u konuk edecek. Çorum FK, 19 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak maçın hazırlıklarına bugün başladı. Teknik Direktör Uğur Uçar’ın yönetiminde Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın analizini yapan takım daha sonra ısınma hareketleriyle antrenmana başladı.

Öte yandan, Bandırmaspor’un Bodrum FK ile 0-0 berabere kalması üzerine bitime 3 hafta kala matematiksel olarak da play-off’a kalmayı garantiledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin