Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Trendyol Süper Ligin Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde başlayan Çaykur Rizespor, antrenmana salonda kuvvet egzersizleri ile başladı. Antrenmana sahada pas çalışması ile süren antrenman koordinasyon hareketleri ve dayanıklılık koşusuyla devam etti.
Öte yandan kaleciler, antrenmanın ilk bölümde kaleci antrenörleri eşliğinde takımdan ayrı çalışırken günün tek çalışması dar alanda çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana sakatlığı devam eden Benhur Keser katılmadı.


Çaykur Rizespor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.
Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

