Çaycumaspor’da ikinci yarı öncesi hazırlık dopingi; 2-2 - Karabük Haber Postası
caycumasporda ikinci yari oncesi hazirlik dopingi 2 2 7rqMiSgO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycumaspor’da ikinci yarı öncesi hazırlık dopingi; 2-2

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarıdan Çaycumaspor, ikinci yarı öncesinde Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor ile karşılaştı. Müsabaka 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Zonguldak Süper Amatör Lig’in birinci yarısı geçtiğimiz hafta tamamlanırken, ikinci yarı ise bu hafta sonu 12 Ocak tarihinde başlayacak.

İkinci yarı öncesinde Çaycumaspor Kulübü tüm hazırlıklarını devam ettirirken bir yandan da hazırlık maçı yaptı. İkinci yarıya şampiyonluk argümanı ile yola çıkan Çaycumaspor, birinci devre ortasında Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü ile hazırlık maçı gerçekleştirdi.

Sentetik alanda gerçekleşen gayrette maç, beraberlikle sonuçlandı. Maçı beraberlikle kapatan Çaycumaspor, ikinci yarı öncesinde hazırlık dopingi almış oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin