blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çaycumaspor’da ikinci yarı öncesi hazırlık dopingi; 2-2

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarıdan Çaycumaspor, ikinci yarı öncesinde Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor ile karşılaştı. Müsabaka 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.
Zonguldak Süper Amatör Lig’in birinci yarısı geçtiğimiz hafta tamamlanırken, ikinci yarı ise bu hafta sonu 12 Ocak tarihinde başlayacak.
İkinci yarı öncesinde Çaycumaspor Kulübü tüm hazırlıklarını devam ettirirken bir yandan da hazırlık maçı yaptı. İkinci yarıya şampiyonluk argümanı ile yola çıkan Çaycumaspor, birinci devre ortasında Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü ile hazırlık maçı gerçekleştirdi.
Sentetik alanda gerçekleşen gayrette maç, beraberlikle sonuçlandı. Maçı beraberlikle kapatan Çaycumaspor, ikinci yarı öncesinde hazırlık dopingi almış oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kedi ve köpeğin dostluğu yüzleri güldürdü

Samsun’un Kavak ilçesinde bir mezarlıkta kedi ile köpeğin sergilediği samimi davranışlar yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Kavak ilçesi Çalbaşı Mezarlığı’nda kaydedilen görüntülerde, bir kedinin köpeğe sürtündüğü, oyun oynamak istercesine etrafında dolaştığı ve iki hayvanın birlikte vakit geçirdiği anlar yer aldı. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyada da ilgi gördü.
Kedi ve köpeğin doğal ve dostane halleri, izleyenlere tebessüm ettirirken, mezarlıkta karşılaşılan bu sıcak görüntüler dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin