Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarıdan Çaycumaspor, ikinci yarı öncesinde Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor ile karşılaştı. Müsabaka 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.
Zonguldak Süper Amatör Lig’in birinci yarısı geçtiğimiz hafta tamamlanırken, ikinci yarı ise bu hafta sonu 12 Ocak tarihinde başlayacak.
İkinci yarı öncesinde Çaycumaspor Kulübü tüm hazırlıklarını devam ettirirken bir yandan da hazırlık maçı yaptı. İkinci yarıya şampiyonluk argümanı ile yola çıkan Çaycumaspor, birinci devre ortasında Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü ile hazırlık maçı gerçekleştirdi.
Sentetik alanda gerçekleşen gayrette maç, beraberlikle sonuçlandı. Maçı beraberlikle kapatan Çaycumaspor, ikinci yarı öncesinde hazırlık dopingi almış oldu.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Çaycumaspor’da ikinci yarı öncesi hazırlık dopingi; 2-2
0
0
Metrelerce kuyruk oluştu
Zonguldak’ta yoğun trafik nedeniyle metrelerce kuyruk oluştu.
Zonguldak’ta sabah saatlerinde Soğuksu semtinde yoğun trafik oluştu. Soğuksu semtinde başlayan yoğun trafik Gazipaşa Caddesine kadar devam etti. Dakikalarca trafikte bekleyen vatandaşlar kornalarına basarak bu duruma tepki gösterdi.
Bir süre sonra yolun açılmasıyla sürücüler yolda güçlükle ilerleyebildi.

