Çaycumaspor galibiyeti Asaf Ali Özkan’a hediye etti - Karabük Haber Postası
caycumaspor galibiyeti asaf ali ozkana hediye etti McSipFwD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ocak, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycumaspor galibiyeti Asaf Ali Özkan’a hediye etti

Zonguldak Deplasmanlı Üstün Amatör Lig’in ikinci devresinde Çaycumaspor bu defa Velioğlu Gelişimspor’un konuğu oldu. Müsabaka Çaycumaspor’un galibiyeti ile tamamlanırken, galibiyetin sonucu ise DMD hastası Asaf Ali Özkan’a ikram edildi.

Deplasmanlı Üstün Amatör Lig’in ikinci yarısında Velioğlu Gelişimspor, Çaycumaspor kadrosunu Çaycuma Çim alanında ağırladı. Maçta galip gelen taraf Çaycumaspor olurken, Çaycumaspor kadrosu maç öncesinde DMD hastası Çaycumalı minik Asaf Ali Özkan’ın afişleriyle alana çıkarak Asaf Ali Özkan’a hem dayanak verdi hem de maçın galibiyetini ise armağan etti.

Zafer Kudret Özcan, Mehmet Özekin ve Ümit Akbulut hakem triyosunun yönettiği müsabakada gözlemci ise Yaşar Günay oldu. Müsabakaya galibiyet parolası için çıkan her iki kadro birinci 45 dakika da neredeyse alanda uygun bir performans sergiledi. Çaycumaspor atak üzerine ataklarla rakibine gol atmaya çalışırken, müsabakanın birinci yarısının 4.’üncü dakikasında Velioğlu Gelişimspor ceza alanında yaşanan bir konumda maçın orta hakemi Zafer Kudret Özcan penaltı noktasını gösterdi.

Çaycumaspor ekibinden 9 forma numaralı Mehmet Onur Sayın penaltı atışını kullandı fakat Velioğlu Gelişimspor kalecisi Bünyamin Saraç uygun bir atılım ile topu kurtararak golü önledi. Bu dakikaların akabinde Çaycumaspor aradığı gol talihini bulamadı. Birinci yarı her iki kadronun alanda oynadığı performansla devam etti, lakin her iki ekipten gol sesi gelmeyince müsabaka 0-0 eşitlikle kapandı.

İkinci yarıda ise yin alanda adeta fırtına üzere esen her iki kadrodan birinci gol sesi Çaycumaspor’dan geldi. Müsabakanın 47. dakikasında 5 numaralı kaptan Mert Danışmaz aradığı ve bulduğu durumu goleçevirerek 1-0 öne geçti. Bu dakikalarla birlikte ortadan geçen müddet zarfında Velioğlu Gelişimspor aradığı golü ve eşitliği 67. dakika da sağladı. Velioğlu Gelişimspor’dan Oktay Demirci eşitliği sağlayan golü rakip Çaycumaspor kalesine gönderdiği topu filede buluşturarak 1-1 beraberlik sağladı.

1-1’lik eşitlikle devam eden müsabakada saha içinde oluşan bir konumda, duruma itiraz eden ve hakemle kısa bir diyaloğa giren Velioğlu Gelişimspor’dan Sercan Yiğit’e hakem Zafer Kudret Özcan kırmızı kartını göstererek tribünlere gönderdi. Müsabakanın sonlarına gerçek 1-1 eşitliği bozmak isteyen ve müsabakayı galibiyetle tamamlamak için zorlayan Çaycumaspor 87. dakika da bir gol talihi daha buldu ve maçın skorunu belirleyen golü Mücahit Uzunyer’in mükemmel bir hareketiyle topu ağlara gönderdi. Bu dakikalarla birlikte Çaycumaspor 2-1 öne geçti.

Orta alanda yaşanan bir durumda ise orta hakem Zafer Kudre Özcan daha evvel sarı karı bulunan Mert Danışmaz’a kırmızı kart gösterdi ve Çaycumaspor alanda 10 kişi kaldı. Maçın son düdüğüyle birlikte kazanan Çaycumaspor oldu ve maç Çaycumaspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 14:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yürek ısıtan ziyaret: Dualar Cumhurbaşkanı Erdoğan için

Karabük’te yaşayan 86 yaşındaki Rasim Fırat ile eşi 84 yaşındaki Şerife Fırat, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin’i evlerinde ağırladı.

Fırat çiftinin daveti üzerine gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay da katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, çiftin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve bağlılık dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Fırat çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan muhabbetlerini dile getirerek her fırsatta kendisine dua ettiklerini ifade etti.

Cem Şahin, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rasim amcamız ve Şerife teyzemizin gönül dolu hanesine misafir olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları muhabbeti, dualarına kattıkları samimi niyazları dinlerken; bu aziz milletin liderine olan vefasını, inancını ve bağlılığını bir kez daha yürekten hissettik.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin gönül bağlarını güçlendiren anlamlı bir buluşma olduğuna işaret eden Şahin, “AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt ve Kadın Kolları Başkanımız Hülya Uluçay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, gönüller arasındaki bağın, dava şuurunun ve millet iradesine olan sadakatin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.

Toplumun temelinde vefa, dayanışma ve birlik duygusunun bulunduğunu vurgulayan Şahin, bu tür buluşmaların toplumsal bağları daha da kuvvetlendirdiğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin