Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çaycumaspor evinde galip geldi

Çaycuma stadında oynanan ve saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Bayram Çiv-Melih Kaya ve Furkan Topalahmetoğlu hakem triosu yönetti. Karşılaşmada her iki takım Fair Play olarak centilmence oynadı. Maçın ilk yarısında sahada her iki takımda üstün performasn gösterdi. Karşılaşmanın 22. dakikasında Gökçebeyspor ceza sahasında oluşan bir pozisyon sonrasında maçın orta hakemi Bayram Çiv, penaltı noktasını gösterdi. Çaycumaspor takımından Emre Durdu, penaltı atışını gole çevirerek top Gökçebeyspor’un fileleri ile buluştu. Bu dakikaların ardından her iki takımda gol arayışlarına geçti. Ancak karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımdan da gol gelmedi ve ilk yarı Çaycumaspor’un üstünlüğü ile kapandı.
Maçın ikinci yarısında da sahada iki takımdanda pozisyon üstüne pozisyonlar geldi. Ancak hem Çaycumaspor hem de Gökçebeyspor aradığı şansı bulamadı. 90 dakikalık karşılaşmada Çaycumaspor’un 1-0’lık galibiyeti ile devam ederken, 6 dakikalık duraklama dakikalarında ise herhangi bir gol gelmedi ve karşılaşma Çaycumaspor’un 1-0’lık skorla tamamlandı. Galibiyetle birlikte Çaycumaspor hanesine 3 puan yazdırdı. Maçın ardından takım, taraftarlarla birlikte coşkuyu bir arada kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
29 Ocak, 2026 11:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te İstihdam ve Mesleki Eğitim Masaya Yatırıldı

KTSO ev sahipliğinde düzenlenen İl İstihdam Kurulu İstişare Toplantısı’nda, mesleki eğitim ile iş gücü piyasasının ihtiyaçları ele alındı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ev sahipliğinde, istihdam politikalarının geliştirilmesi ve yerel iş gücü piyasasının ihtiyaçlarının ele alınması amacıyla “İl İstihdam Kurulu İstişare Toplantısı” düzenlendi. Toplantıya, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz başkanlık yaptı.

Gerçekleştirilen toplantıya; Karabük Üniversitesi TOBB Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Hasan Gökkaya, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangı, Ticaret İl Müdürü Gamze Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İŞKUR İl Müdürü Sinan Karademir, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Çalış, İŞKUR Şube Müdürü Hüseyin Çalım, KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, Karabük OSB Müdürü Alper Tolga Saka ve Eskipazar Organize Sanayi Müdürü Murat Tümen katıldı.

Toplantıda, Karabük İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri tarafından kentte istihdamın artırılmasına yönelik çeşitli başlıklar ele alındı. İş gücü piyasasında ihtiyaç duyulan alanlara ilişkin eğitim planları, mesleki eğitimin istihdamla daha etkin şekilde buluşturulması ve işverenlerin mevcut destek ile teşviklerden daha verimli yararlanmasına imkân sağlayacak uygulamalar değerlendirildi. Ayrıca kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesinin önemine dikkat çekildi.

Toplantının sonunda, Karabük’te istihdamın artırılmasına yönelik ortak çalışmaların sürdürülmesi, mesleki eğitimin desteklenmesi ve iş dünyasına yönelik teşvik mekanizmalarının daha etkin hale getirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantıya katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür ederek, Karabük’te istihdamın güçlendirilmesi adına KTSO’nun sorumluluk alanına giren her konuda aktif rol almaya devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin