Çaycumalılar dernek gecesinde bir araya gelecek - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycumalılar dernek gecesinde bir araya gelecek

Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, “Birlik ve Beraberlik” gecesi için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade ederek 18 Aralık tarihinde Çaycumalılarla birlikte olacaklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, etkinliğin 18 Aralık’ta Zonguldak merkezde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Başkan Çiloğlu, etkinlikte bölgenin bürokratları, akademisyenleri, doktorları, avukatları, işçi ve işveren temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu üyelerinin bir araya geleceğini belirtti. Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan toplantıda etkinliğin içeriği ve detayları hakkında önemli kararlar alındı.

Gecede, Çaycuma ve çevresindeki gölgede kalmış güzelliklere dikkat çekmek amacıyla slayt sunumları yapılacağı bildirildi. Başkan Çiloğlu, bu sunumlarla bölgenin doğal ve kültürel değerlerine ışık tutulacağını ifade etti. Etkinlikte ayrıca, yöresel yemeklerin katılımcılara sunulacağı ve bu yemeklerin, misafirlere bölgenin mutfağından lezzetler sunma fırsatı sağlayacağı açıklandı.

Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllülere teşekkür ederek, “Geleneksel “Birlik ve Beraberlik” gecemiz 18 Aralık’ta yapılacak.Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantı sonucu geleneksel etkinliklerimizden birisi haline gelen bölgemizin bürokrat, akademisyen, doktor, avukat, siyasiler, işçi ve işveren temsilcileri sivil toplum kuruluşu örgütleri ile buluşuyoruz.Zonguldakmerkezde her yıl geleneksel olarak bir araya geldiğimiz birlik ve beraberlik gecesi 18 Aralık’ta gerçekleşecektir. Etkinlikte bölgemizin gölgede kalmış güzelliklerine dikkat çekecek ve ışık tutacak slayt sunumlarımız olacaktır. Akşam yemeğinde ise yöresel yemeklerimiz ikram edilecektir. Gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısı’nde programımızın detayları ile ilgili gerekli kararlar alındı, dernek olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu süreçte yeni fikirler ve özverili çalışmaları yadsınamayacak olan Yönetim Kurulu Üyelerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.Yeni fikirler ve özverili çalışmalarıyla etkinliğin başarılı olmasında emeği geçen tüm üyelerimize minnettarım. Dernek olarak, bu süreçte çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
erbaada kurallara uymayanlara servis suruculerine ceza yagdi zS9fDyq6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Erbaa’da kurallara uymayanlara servis sürücülerine ceza yağdı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 52 okul servisi denetlenirken kurallara uymayan 4 araca yaklaşık 12 bin TL ceza kesildi.

Erbaa ilçesinde öğrenci güvenliğini sağlamak amacıyla okul servislerine yönelik denetimler sıklaştırıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada, servis araçları tek tek durdurularak kapsamlı kontrollerden geçirildi. Denetimler, okullara hizmet veren güzergâhlarda yoğunlaştırıldı. Uygulama, dron desteğiyle havadan da anlık olarak takip edilerek denetimlerin etkinliği artırıldı. Gerçekleştirilen kontrollerde toplam 52 okul servis aracı incelenirken, mevzuata aykırı olduğu belirlenen 4 servis aracına cezai işlem uygulandı. Kurallara uymayan araç sahiplerine, Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında 4 sürücüye 12 bin 102 TL idari para cezası uygulandı. Yetkililer, öğrencilerin güvenli taşınmasının öncelikleri olduğunu vurgulayarak denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin