Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:31 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’dan Gürpınar’daki ilkokula büyük destek

ZONGULDAK Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Lisesinden “Kardeş Okul”projesini kapsamında Van’ın Gürpınar İlçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna kırtasiye ve giyecek eşya yarım malzemesi toplandı. Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mert Uslu,Simge Çoban, Doğancan Elik,Yasin Özdemir,Selenay DikKütük, Sevcan Dikkütük ve Öğretmenlerden Gülay Aydın,Mustafa Can Acar,Melek Reyhan Arslan,Beyhan Karalioğlu‘nunbaşlattığı ‘Kardeş Okul’ Projesi kapsamında Van’ın Gürpınar ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu kardeş okul olarak seçildi. Kısa süre içerisinde kardeş okulun ihtiyaçları belirlendi ve okul öğrencileri aktif bir çalışma içine girerek kırtasiye malzemeleri ve giyim eşyalarından oluşan yardım malzemelerini topladı. Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kardeş okul için temin ettikleri kırtasiye malzemeleri ve çocuk kıyafetleri sahiplerine ulaştırılmak üzere kolilere hazırlayıp gönderildi. Proje sorumlularından Gülay Aydın,Her zaman her koşulda iyiliği çoğaltmak gerektiğine inanan Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak, daha önceki yıllarda olduğu gibi Sosyal Sorumluluk Projeleriyle pasif iyi değil aktif iyi olmaya gayret ettiklerini ve çalışmaya devam edeceklerini, Çocukların yüzündeki gülümsemenin herşeye bedel olduğunu belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin