Reklam
Reklam

Çaycuma’dan Gürpınar’daki ilkokula büyük destek

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:31 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Lisesinden “Kardeş Okul”projesini kapsamında Van’ın Gürpınar İlçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna kırtasiye ve giyecek eşya yarım malzemesi toplandı. Çaycuma Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mert Uslu,Simge Çoban, Doğancan Elik,Yasin Özdemir,Selenay DikKütük, Sevcan Dikkütük ve Öğretmenlerden Gülay Aydın,Mustafa Can Acar,Melek Reyhan Arslan,Beyhan Karalioğlu‘nunbaşlattığı ‘Kardeş Okul’ Projesi kapsamında Van’ın Gürpınar ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu kardeş okul olarak seçildi. Kısa süre içerisinde kardeş okulun ihtiyaçları belirlendi ve okul öğrencileri aktif bir çalışma içine girerek kırtasiye malzemeleri ve giyim eşyalarından oluşan yardım malzemelerini topladı. Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kardeş okul için temin ettikleri kırtasiye malzemeleri ve çocuk kıyafetleri sahiplerine ulaştırılmak üzere kolilere hazırlayıp gönderildi. Proje sorumlularından Gülay Aydın,Her zaman her koşulda iyiliği çoğaltmak gerektiğine inanan Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak, daha önceki yıllarda olduğu gibi Sosyal Sorumluluk Projeleriyle pasif iyi değil aktif iyi olmaya gayret ettiklerini ve çalışmaya devam edeceklerini, Çocukların yüzündeki gülümsemenin herşeye bedel olduğunu belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin