blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da yüzme yarışları nefes kesti

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, ilçe protokolü ile birlikte "8. Çaycumalılar Buluşuyor" aktiflikleri kapsamında düzenlenen yüzme yarışlarının açılışına katıldı. Genç atletlerin büyük heyecan yaşadığı tertip, Çaycuma’da sporun gelişimine katkı sunan kıymetli bir aktiflik oldu.
Yarışların startını veren Kaymakam Kaya, tüm atletlere muvaffakiyetler dileyerek, gençlere ve spora verilen kıymetin altını çizdi. Kaya, "Spor; sağlıklı bir ömrün, disiplinli bir hayatın ve güçlü bir toplumun temelidir. Gençlerimizi bu doğrultuda desteklemek en büyük görevimiz" dedi.
Etkinlikte kız ve erkek atletler, farklı yaş kümelerinde ve altı kategoride yarıştı. Yarışlar şu kategorilerde gerçekleşti:50 metre kelebek (kız-erkek),25 metre sırtüstü (kız-erkek),50 metre sırtüstü (kız-erkek),50 metre kurbağalama (kız-erkek),25 metre özgür (kız-erkek),50 metre hür (kız-erkek)
Yarışlar boyunca sportmenlerin sergilediği performans, izleyenlerden büyük alkış aldı. Ailelerin ve vatandaşların ağır ilgi gösterdiği yarışlarda, fair play ve centilmenlik ön planda oldu.
Yarışların sonunda dereceye giren sportmenlerin, düzenlenecek merasimle ödüllendirileceği bildirildi. Aktiflik, Çaycuma’da sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin teşvik edilmesi ismine değerli bir adım olarak değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Parktaki kavgada hayatını kaybeden çocuk defnedildi, 13 yaşındaki çocuk tutuklandı

Bolu’da parkta bir çocuğun yumruk atması sonucu kalbi duran ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 15 yaşındaki çocuk toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.
Olay, saat 17.00 sıralarında İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan Kültür Park’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, parkta 13 yaşındaki S.Ş. ile 15 yaşındaki Alperen Ömer T. ortasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın hengameye dönüşmesi üzerine S.Ş., Alperen Ömer T.’ye yumruk attı. Darbenin tesiriyle yere yığılan Alperen Ömer T.’nin kalbinin durduğu belirlendi. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat takımlarının olay yerinde yaptığı kalp masajı ile Alperen Ömer T. yine hayata döndürüldü. Birinci müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı, fakat yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olayla ilgili 13 yaşındaki S.Ş. ile yanında bulunan 14 yaşındaki arkadaşı E.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği takımlarınca gözaltına alındı. Alperen Ömer T.’nin vefatına neden olan S.Ş. tutuklanırken, E.Y. (14) ise isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı. Alperen Ömer T. ise memleketi Düzce’de Akçakoca ilçesinde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının akabinde defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin