Çaycuma ilçe Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında, ilçedeki belediyeler ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin iştirakiyle yangın güvenliği bahisli bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda, her kurumun sorumluluk alanındaki binaların yangın risklerine karşı denetlenmesi ve alınması gereken tedbirler ayrıntılı halde ele alındı. Kaymakam Kaya, kamu güvenliği açısından bu kontrollerin büyük ehemmiyet taşıdığını vurgulayarak, gerekli önlemlerin eksiksiz uygulanması konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.
Toplantının sonunda, kurumlar ortasında uyumun artırılması ve yangın güvenliği konusunda farkındalığın yükseltilmesi gayesiyle nizamlı kontrollerin yapılması kararlaştırıldı.


98
Çaycuma’da yangın güvenliği toplantısı düzenlendi
121
Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.
Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

