Reklam
Reklam
caycumada yangin guvenligi toplantisi duzenlendi feQQKWVI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da yangın güvenliği toplantısı düzenlendi

Çaycuma ilçe Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında, ilçedeki belediyeler ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin iştirakiyle yangın güvenliği bahisli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, her kurumun sorumluluk alanındaki binaların yangın risklerine karşı denetlenmesi ve alınması gereken tedbirler ayrıntılı halde ele alındı. Kaymakam Kaya, kamu güvenliği açısından bu kontrollerin büyük ehemmiyet taşıdığını vurgulayarak, gerekli önlemlerin eksiksiz uygulanması konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Toplantının sonunda, kurumlar ortasında uyumun artırılması ve yangın güvenliği konusunda farkındalığın yükseltilmesi gayesiyle nizamlı kontrollerin yapılması kararlaştırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin