Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
caycumada vatandaslardan cumhurbaskanina mektup kampanyasi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası

Çaycuma’da tüm vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na el yazılarıyla mektup yazma fırsatı bulacakları bir etkinliğe davet ediliyor. 22-23 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında, saat 11:00-15:30 arasında, Çaycuma Atatürk Heykeli önünde düzenlenecek bu etkinlikte, partili ya da partisiz herkesin katılımı bekleniyor.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na iletemedikleri sorunları, istekleri, önerileri veya dileklerini el yazılarıyla kaleme alarak paylaşma fırsatı bulacak. Etkinliği düzenleyen yetkililer, yazılan mektupları Cumhurbaşkanı’na ulaştırmayı taahhüt ediyor.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit konuyla ilgili olarak Facebook hesabınızdan yaptığı paylaşımda, “Çok kıymetli Çaycuma’lı hemşehrilerimiz; Kendi el yazınız ile Cumhurbaşkanımıza mektup yazmak ister misiniz? Cumhurbaşkanımıza söylemek isteyip iletemediğiniz sıkıntılarınızı, istek, öneri ne varsa yazın biz kendisine ulaştıralım. 22-23 Ekim (Salı- Çarşamba) günü saat 11:00-15:30 arası Çaycuma Atatürk heykeli önünde Partili-Partisiz tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mileltvekili keskinkilic yatirimcilari karabuke davet etti karabuk super tesviklerle cazibe merkezi oluyor ysE2G1Qe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Mileltvekili Keskinkılıç yatırımcıları Karabük’e davet etti: “Karabük süper teşviklerle cazibe merkezi oluyor”

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Yerel Kalkınma Hamlesi kapsamında Karabük’ün yatırım teşviklerinde önemli avantajlar elde ettiğini belirterek yatırımcıları kente davet etti.

Keskinkılıç, Karabük’te yatırım yapacak girişimcilere 301 milyon TL’ye kadar nakdi destek, vergi indirimi, SGK primi desteği ve faiz katkısı gibi önemli teşvikler sunulacağını söyledi. Karadeniz Bölgesi’ndeki 18 ilin kalkınma teşvikleriyle buluşacağını ifade eden Keskinkılıç, Karabük’ün yıllardır yatırım teşvik sisteminde yaşadığı dezavantajlardan Yerel Kalkınma Hamlesi ile kurtulduğunu vurguladı.

Yeni sistemle yatırımcılara adeta teşvik yağdırılacağını belirten Keskinkılıç, 6. Bölge teşviklerine ek olarak yatırım tutarının yüzde 15’i oranında ve 301 milyon TL’ye kadar nakdi hibe, yüzde 50 yatırıma katkı oranı ve yüzde 20’ye varan vergi indirimi, sigorta primi işveren hissesi desteği, yatırım kredilerine faiz ve kâr payı desteği ile yatırım yeri tahsisi gibi imkanlar sunulacağını kaydetti. Ayrıca KDV istisnası, vergi indirimleri ve gümrük muafiyetinin de yatırımcıların hizmetinde olacağını ifade etti.

Karabük’te savunma sanayisi için ihtiyaç duyulan yüksek performanslı çelik ve titanyum alaşımları üretimi, mobilya ve katma değerli orman ürünleri yatırımları ile turizmi destekleyecek beş yıldızlı konaklama tesisi yatırımlarının destek kapsamına alındığını belirten Keskinkılıç, kentin yatırım açısından çok cazip hale geldiğini söyledi.

Yatırımcıları Karabük’e davet eden Keskinkılıç, başvuruların 15 Mayıs’a kadar yapılabileceğini hatırlatarak, Yeni Karabük vizyonu doğrultusunda çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin