Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası - Karabük Haber Postası
caycumada vatandaslardan cumhurbaskanina mektup kampanyasi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası

Çaycuma’da tüm vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na el yazılarıyla mektup yazma fırsatı bulacakları bir etkinliğe davet ediliyor. 22-23 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında, saat 11:00-15:30 arasında, Çaycuma Atatürk Heykeli önünde düzenlenecek bu etkinlikte, partili ya da partisiz herkesin katılımı bekleniyor.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na iletemedikleri sorunları, istekleri, önerileri veya dileklerini el yazılarıyla kaleme alarak paylaşma fırsatı bulacak. Etkinliği düzenleyen yetkililer, yazılan mektupları Cumhurbaşkanı’na ulaştırmayı taahhüt ediyor.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit konuyla ilgili olarak Facebook hesabınızdan yaptığı paylaşımda, “Çok kıymetli Çaycuma’lı hemşehrilerimiz; Kendi el yazınız ile Cumhurbaşkanımıza mektup yazmak ister misiniz? Cumhurbaşkanımıza söylemek isteyip iletemediğiniz sıkıntılarınızı, istek, öneri ne varsa yazın biz kendisine ulaştıralım. 22-23 Ekim (Salı- Çarşamba) günü saat 11:00-15:30 arası Çaycuma Atatürk heykeli önünde Partili-Partisiz tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin