Reklam
Reklam
caycumada vatandaslardan cumhurbaskanina mektup kampanyasi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da vatandaşlardan Cumhurbaşkanına mektup kampanyası

Çaycuma’da tüm vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na el yazılarıyla mektup yazma fırsatı bulacakları bir etkinliğe davet ediliyor. 22-23 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında, saat 11:00-15:30 arasında, Çaycuma Atatürk Heykeli önünde düzenlenecek bu etkinlikte, partili ya da partisiz herkesin katılımı bekleniyor.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı’na iletemedikleri sorunları, istekleri, önerileri veya dileklerini el yazılarıyla kaleme alarak paylaşma fırsatı bulacak. Etkinliği düzenleyen yetkililer, yazılan mektupları Cumhurbaşkanı’na ulaştırmayı taahhüt ediyor.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit konuyla ilgili olarak Facebook hesabınızdan yaptığı paylaşımda, “Çok kıymetli Çaycuma’lı hemşehrilerimiz; Kendi el yazınız ile Cumhurbaşkanımıza mektup yazmak ister misiniz? Cumhurbaşkanımıza söylemek isteyip iletemediğiniz sıkıntılarınızı, istek, öneri ne varsa yazın biz kendisine ulaştıralım. 22-23 Ekim (Salı- Çarşamba) günü saat 11:00-15:30 arası Çaycuma Atatürk heykeli önünde Partili-Partisiz tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte genclik haftasi cesitli etkinliklerle kutlandi QvEtuRfD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Devrek’te düzenlenen Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ tarafından anıta çelen sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterilerinin ardından yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen spor gösterilerinden sonra program sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin