Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç yola ansızın çıkan köpeğe çarpmamak isterken yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran olay, akşam saatlerinde ilçenin Çaycuma – Bartın kara yolu üzerinde meydana geldi. K.B. yönetimindeki 67 ZL 383 plakalı ticari araç Perşembe istikametinden Çaycuma istikametine seyir halinde gittiği esnada sanayi kavşağına gelmeden önünde ansızın çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirmesi ve yoldan apansız çıkması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek evvel takla atarak ve sonrasında şarampole uçması sonucu şoför K.B.(35), ve araç içinde yolcu olarak bulunan Y.U.(18), O.A.(43), N.K.(40) ve E.A.(45) isimli şahıslar yaralandı.
Kazanın etraftaki vatandaşlar tarafından görülmesinin akabinde olay yerine 112 Acil Sıhhat, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı gruplar ile polis sevk edildi. Yaralılar itfaiyenin titiz çalışmaları sonrasında sıhhat gruplarına teslim edilmesiyle birlikte olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, ticari aracın şoförünün ise yapılan denetimlerde alkollü olduğu çıktı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


0
Çaycuma’da trafik kazası: 5 yaralı
0
0
Aracın arkasında koşan ayı kameraya yansıdı
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde, aracın arkasında koşan ayı kameraya yansıdı.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesi Kaymazlar köyünde bir vatandaş aracıyla seyir halindeyken yol kenarında gördüğü ayı ve yavrusunu görüntülemek istedi. Vatandaşı fark eden ayı aracın arkasından koşmaya başladı. Panik yaşayan vatandaş o anları cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde ayının bir süre aracın arkasında koştuğu görülüyor.
Öte yandan, Cide ilçesine bağlı Sipahi köyünde de bir ayı vatandaşın evinin yanına kurduğu fotokapan kamerasına yansıdı. Görüntülerde ayının kameranın yanında dolaştığı görülüyor.

