Reklam
Reklam
caycumada trafik kazasi 5 yarali cHpzuTBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2025 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da trafik kazası: 5 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç yola ansızın çıkan köpeğe çarpmamak isterken yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran olay, akşam saatlerinde ilçenin Çaycuma – Bartın kara yolu üzerinde meydana geldi. K.B. yönetimindeki 67 ZL 383 plakalı ticari araç Perşembe istikametinden Çaycuma istikametine seyir halinde gittiği esnada sanayi kavşağına gelmeden önünde ansızın çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirmesi ve yoldan apansız çıkması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek evvel takla atarak ve sonrasında şarampole uçması sonucu şoför K.B.(35), ve araç içinde yolcu olarak bulunan Y.U.(18), O.A.(43), N.K.(40) ve E.A.(45) isimli şahıslar yaralandı.

Kazanın etraftaki vatandaşlar tarafından görülmesinin akabinde olay yerine 112 Acil Sıhhat, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı gruplar ile polis sevk edildi. Yaralılar itfaiyenin titiz çalışmaları sonrasında sıhhat gruplarına teslim edilmesiyle birlikte olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, ticari aracın şoförünün ise yapılan denetimlerde alkollü olduğu çıktı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uzaklastirma karari olan koca serbest kalip yeniden eve gidince tutuklandi LMr2C4R9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uzaklaştırma kararı olan koca serbest kalıp yeniden eve gidince tutuklandı

Samsun’da hakkında eşine yaklaşmama kararı bulunan ve ayrılık aşamasındaki eşinin evine giden adam, adliyeye sevk edilip serbest kaldıktan sonra, yeniden eşinin evine gidince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yıllık evli olan ve 3 çocukları bulunan S.Ş. (35) ile kocası B.Ş. (38), 27 Nisan 2026 tarihinden bu yana ayrı yaşamaya başladı. Hakkında eşine yaklaşmama kararı bulunan adam, önceki gün barışmak amacıyla eşinin evine gidince kadın ise şikayetçi oldu.

Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan B.Ş., dün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adliyeden çıktıktan sonra yeniden eşinin yanına giderek şikayetini geri almasını istediği öne sürülen B.Ş. hakkında eşi S.Ş., KADES uygulaması üzerinden yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, B.Ş.’yi yeniden gözaltına aldı.

Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen B.Ş., çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin