Çaycuma’da tenis kortları için ilk adım atıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
caycumada tenis kortlari icin ilk adim atildi Y2Z6TwGn jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Eylül, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da tenis kortları için ilk adım atıldı

Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya’nın girişimiyle, ilçede uzun zamandır eksikliği hissedilen tenis kortları için çalışmalar başladı. İlçedeki spor olanaklarını genişletme amacıyla başlatılan proje kapsamında, stadyumun yanındaki boş arazide tenis kortlarının yapımına start verildi.

Kaymakam Kaya, daha önce ilçede görev yapan gazetecilerle yaptığı görüşmede, Çaycuma’da tenis kortlarının olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirtmiş ve bu eksikliğin giderilmesi için girişimlerde bulunacağını söylemişti. Bu sözlerin ardından düğmeye basan Kaya, ilçeye modern standartlarda tenis kortları kazandırmak için harekete geçti.

Projeyle ilgili incelemelerde bulunmak üzere, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şendoğan Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ali Başören ve Adnan Tıska, yapım aşamasındaki kortları ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceleyen yetkililer, ilçeye önemli bir spor yatırımı kazandırılacağına dikkat çektiler.

Kaymakam Kaya, tenis kortlarının tamamlanmasının ardından uluslararası tenis turnuvalarının Çaycuma’da düzenlenmesi için de çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin