Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da spor salonu bakım ve onarıma giriyor

Zonguldak’ta gençlerin ve sporcuların hizmetine sunulan kapalı spor salonunun bakım ve onarım çalışmaları için önemli bir adım atıldı. Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, spor salonunun mevcut durumu ve ihtiyaçları üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

Görüşmede, gençlerin spor faaliyetlerini daha iyi koşullarda sürdürebilmesi için gerekli iyileştirmelerin yapılması üzerinde duruldu. Kaymakam Kaya, sporun gençler için taşıdığı önemi vurgulayarak, tesislerin modernize edilmesinin gençler ve sporcular için büyük bir katkı sağlayacağını belirtti. Kapalı spor salonunun bakım ve onarım çalışmalarının spor etkinliklerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesine olanak sağlayacağı ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu 5 aracli zincirleme kaza 5 yarali dz3wErMl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu 5 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı

Kastamonu’da 2 otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, Doğu Çevreyolu Taşköprü kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan E.M.M. (27), N.Ç. (47), İ.Ç. (21) Ü.Ö. (33), H.K.Ö. (6) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin