Çaycuma’da sokak hayvanları için toplantı düzenlendi – Karabük Haber Postası
Karabük Haber Postası

Karabük Haber Postası

Çaycuma’da sokak hayvanları için toplantı düzenlendi

Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında, ilçe belediye liderleri ve ilgili kamu kurum ve kuruluş amirlerinin iştirakiyle sokak hayvanları barınağı kıymetlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, ilçedeki sokak hayvanlarının bakım ve barınma şartlarının uygunlaştırılması gayesiyle gerçekleştirildi.
Toplantıda, sokak hayvanlarının barınma ve bakım durumları ayrıntılı bir biçimde ele alınarak, mevcut sıkıntılar masaya yatırıldı. İlgili yetkililer, sokak hayvanlarının hayat alanlarının uygunlaştırılması, sıhhatlerinin korunması ve barınma şartlarının daha da geliştirilmesi için tahlil tekliflerini tartıştı.
Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, toplantının akabinde yaptığı açıklamada, sokak hayvanlarının refahı için çalışmaların süratle devam edeceğini belirtti. Kaymakam Kaya, hayvanların ömür şartlarını güzelleştirmeye yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi için tüm kurumlarla işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.
Toplantıya katılan belediye liderleri ve kamu kurum yetkilileri, sokak hayvanlarına yönelik hassaslığın artırılması gerektiğini ve ilçede sürdürülebilir bir tahlil için ortaklaşa adımlar atılmasının kıymetine dikkat çekti. Bu toplantının, sokak hayvanlarının ömür haklarının daha uygun korunabilmesi için atılacak değerli bir adım olduğu tabir edildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eğitim Öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında "Eğitim Öğretim Kıymetlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya; merkez ilçe ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,eğitim alanında yürütülen çalışmaların kıymetlendirilmesi ve gelecek periyot maksatlarının belirlenmesi üzerinde durdu. Akbaş, şu sözlere yer verdi:
"Birlik ve beraberlik içerisinde tüm iş ve süreçlerimizi idame ettirmeye devam ettirmeliyiz. Güçlü bir yönetici takımımız bulunmaktadır. Bu takımlarımızla her daim yaptığımız işler bizi muvaffakiyete sevk edecektir. Ortamıza yeni katılan yöneticilerimiz bulunmaktadır. Onlara da yeni misyonlarının güzel olmasını diliyorum. Sizlerle eğitimin her alanına dokunuşlar sağlıyoruz. Bir iş yapıyorsak kesinlikle mevzuat ve yönetmelik çerçevesinde yapmalıyız. Bu anlayışla çalışırsak her taraftan güçlü oluruz. Maarif davamıza daima birlikte sahip çıkmalıyız. Maarif davamıza vermiş olduğunuz dayanaklardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum."
Toplantıda, eğitim öğretim faaliyetlerinin daha aktif bir halde yürütülmesi, yeni projeler ve iş birliği imkanları ele alındı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.