Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da sokak hayvanları için toplantı düzenlendi

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında, ilçe belediye liderleri ve ilgili kamu kurum ve kuruluş amirlerinin iştirakiyle sokak hayvanları barınağı kıymetlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, ilçedeki sokak hayvanlarının bakım ve barınma şartlarının uygunlaştırılması gayesiyle gerçekleştirildi.
Toplantıda, sokak hayvanlarının barınma ve bakım durumları ayrıntılı bir biçimde ele alınarak, mevcut sıkıntılar masaya yatırıldı. İlgili yetkililer, sokak hayvanlarının hayat alanlarının uygunlaştırılması, sıhhatlerinin korunması ve barınma şartlarının daha da geliştirilmesi için tahlil tekliflerini tartıştı.
Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, toplantının akabinde yaptığı açıklamada, sokak hayvanlarının refahı için çalışmaların süratle devam edeceğini belirtti. Kaymakam Kaya, hayvanların ömür şartlarını güzelleştirmeye yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi için tüm kurumlarla işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.
Toplantıya katılan belediye liderleri ve kamu kurum yetkilileri, sokak hayvanlarına yönelik hassaslığın artırılması gerektiğini ve ilçede sürdürülebilir bir tahlil için ortaklaşa adımlar atılmasının kıymetine dikkat çekti. Bu toplantının, sokak hayvanlarının ömür haklarının daha uygun korunabilmesi için atılacak değerli bir adım olduğu tabir edildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mandıra Filozofu’ndan 80’ler hikayesi

Samsun’un Atakum ilçesinde, "Mandıra Filozofu" sinemasıyla tanınan direktör Müfit Can Saçıntı, "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi"ni sahneledi.
Atakum Belediyesi ile Atakum Kent Kurulu iş birliğinde düzenlenen tertiple "Mandıra Filozofu" sinemasıyla tanınan direktör, senarist ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, sanatseverlerle buluştu. Sanatçı, 80’li yılların siyasi atmosferinden kesitler sunduğu gösterisiyle Cet Sahne Sanat Merkezinde seyircilere unutulmaz gece yaşattı. Büyük ilgi gören "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi", iki gün sahnelendi.
"Kemanın Efendisi" lakabıyla tanınan Suat Fazilet, şov öncesi, 80’lerin unutulmaz müziklerini kemanıyla seslendirdi. Salonda nostalji rüzgarı estiren resital seyircilerin büyük beğenisini topladı. Erdem’in kemanıyla ses verdiği, periyoda damga vurmuş müzikler seyirciler tarafından tek ağızdan seslendirildi.
Usta Sanatçı Müfit Can Saçıntı, 80’ler konserinin akabinde "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi"ni sahneledi. Saçıntı gösterisinde, 80 devrinin atmosferini anılarından kesitler sunarak anlattı. Sanatkarın kendine has üslubuyla anlattığı "Bir Trajikomik 80’ler Hikayesi" seyircileri kimi vakit güldürürken kimi vakit duygusal anlar yaşattı. 80’lerin trajikomik hikayesiyle Cet Sahne’de unutulmaz geceye imza atan Saçıntı, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.