Çaycuma’da "Proje Yazma Döngüsü Eğitimi" başladı - Karabük Haber Postası
caycumada proje yazma dongusu egitimi basladi hOsR8nNb jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da “Proje Yazma Döngüsü Eğitimi” başladı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından organize edilen “Proje Yazma Döngüsü Eğitimi”, Çaycuma’da görev yapan 48 personelin katılımıyla başladı.

Eğitim, yerel yönetim ve kamu personelinin proje yazımı konusunda yetkinlik kazanmasını hedefliyor. İlçenin geleceği için önemli bir adım olan bu program, bölgenin kalkınma potansiyelini artırmaya yönelik projelerin hayata geçirilmesine katkı sunacak. Eğitimin açılışına katılan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, katılımcılara ve uzmanlara teşekkürlerini ileterek, bu tür eğitimlerin ilçenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Kaya, “Bu eğitimlerle ilçemizin kalkınma potansiyelini daha ileriye taşıyacağız. Üreteceğimiz projeler, ilçemize değer katacak ve yerel kalkınmayı hızlandıracaktır” dedi.

Proje Yazma Döngüsü Eğitimi, katılımcıların proje döngüsü yönetimi konusunda bilgi birikimini artırmayı ve bu alanda farkındalık kazandırmayı amaçlıyor. Eğitim programı süresince katılımcılar, proje tasarımı, uygulama stratejileri ve yönetim süreçleri hakkında kapsamlı bilgi edinecekler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin