Reklam
Reklam

Çaycuma’da oryantiring eğitimi başladı

caycumada oryantiring egitimi basladi JQ2jeBMA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın dayanağı ve Çaycuma Kaymakamlığı Proje Ofisi uyumunda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezindeki tüm okulların oryantiring sporuna yönelik ayrıntılı haritaları çıkarıldı.

Haritalandırma çalışmalarının tamamlanmasının akabinde, Oryantiring Antrenörü Muhammed Sefa Erdoğan ve vücut eğitimi öğretmenlerinin katkılarıyla oryantiring eğitimleri başladı.

Proje kapsamında, gençlerin spora teşvik edilmesi ve ilçeden ulusal sportmenler yetiştirilmesi hedefleniyor. Çaycuma Kaymakamı Kaya, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Oryantiring, sadece bir spor kolu değil, birebir vakitte tabiatla bağ kurmayı sağlayan bir etkinliktir. Bu proje ile gençlerimize tabiat sevgisini aşılamayı ve Çaycuma’nın ekoturizm potansiyelini ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak Valiliği duyurdu: YKS ve AYT öncesi nüfus müdürlükleri açık olacak

zonguldak valiligi duyurdu yks ve ayt oncesi nufus mudurlukleri acik olacak CYNhInFP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Valiliği, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında adayları yakından ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu.

Yapılan duyuruda, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı’nı kaybeden, yeniden çıkarması gereken veya kimlik belgesinde sorun bulunan adaylar için Merkez, Çaycuma ve Ereğli İlçe Nüfus Müdürlüklerinin sınav günlerinde açık tutulacağı bildirildi.

Adaylara fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve barkodlu/karekodlu Geçici Kimlik Belgesi düzenlenebileceği belirtilirken, nüfus müdürlüklerinin çalışma saatleri de paylaşıldı.

Buna göre; 20 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00 saatleri arasında, 21 Haziran Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında hizmet verilecek.

Valilik açıklamasında, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dilekleri iletilirken, kimlik belgesiyle ilgili problem yaşayan adayların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen saatlerde nüfus müdürlüklerine başvurmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin