Reklam
Reklam
caycumada oryantiring egitimi basladi JQ2jeBMA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da oryantiring eğitimi başladı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın dayanağı ve Çaycuma Kaymakamlığı Proje Ofisi uyumunda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezindeki tüm okulların oryantiring sporuna yönelik ayrıntılı haritaları çıkarıldı.

Haritalandırma çalışmalarının tamamlanmasının akabinde, Oryantiring Antrenörü Muhammed Sefa Erdoğan ve vücut eğitimi öğretmenlerinin katkılarıyla oryantiring eğitimleri başladı.

Proje kapsamında, gençlerin spora teşvik edilmesi ve ilçeden ulusal sportmenler yetiştirilmesi hedefleniyor. Çaycuma Kaymakamı Kaya, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Oryantiring, sadece bir spor kolu değil, birebir vakitte tabiatla bağ kurmayı sağlayan bir etkinliktir. Bu proje ile gençlerimize tabiat sevgisini aşılamayı ve Çaycuma’nın ekoturizm potansiyelini ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda narkotikten pes pese operasyon gozaltina alinan 8 kisi adliyeye sevk edildi lsrcrAvw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin