Zonguldak Çaycuma da , 8-12 Mart 2025 tarihleri ortasında büyük bir tertibe mesken sahipliği yaptı.
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Tenis Yıldızlar Küme Maçları, büyük bir çekişmeye sahne olurken, genç atletler yeteneklerini sergileyerek izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.
Turnuvaya 7 erkek ve 7 kız ekibi olmak üzere toplam 45 atlet katıldı. Kıyasıya gayret edilen müsabakaların akabinde final maçlarıyla tertip sona erdi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren atletlere mükafatları Kaymakam Adem Kaya, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz ve Baş Hakem Hayrullah Özcan tarafından takdim edildi.
Ödül merasiminde konuşan Kaymakam Kaya, atletleri tebrik ederek, gençlerin spora teşvik edilmesinin kıymetine vurgu yaptı. Sporun disiplin ve muvaffakiyete ulaşmada değerli bir araç olduğunu belirten Kaya, geleceğin başarılı atletlerinin bu tıp tertiplerden çıkacağına inandığını tabir etti.


Çaycuma’da okul sporları tenis yıldızlar grup maçları heyecanı
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

