Reklam
Reklam
caycumada okul guvenligi ilce yurutme kurulu toplantisi yapildi NkhHGY5y jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da okul güvenliği ilçe yürütme kurulu toplantısı yapıldı

Çaycuma’da, çocukların güvenli eğitim ortamlarına kavuşmaları adına önemli bir adım atıldı. Kaymakam Adem Kaya başkanlığında, Okul Güvenliği İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Çoban, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Tonga, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Yıldırım, ilçedeki okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve okul kantin işletmecileri katılım sağladı.

Toplantıda okul güvenliği, taşımalı eğitim, trafik güvenliği ve gıda güvenliği konuları ele alındı. Okul servislerinin denetlenmesi, trafik kurallarına uyulması ve okul çevresindeki güvenlik önlemlerinin artırılması konusunda önemli kararlar alındı. Ayrıca, öğrenci sağlığı ve güvenliği açısından okul kantinlerinin hijyen koşullarının sıkı şekilde takip edileceği ve gerekli kontrollerin düzenli olarak yapılacağı belirtildi.

Kaymakam Adem Kaya, toplantının ardından yaptığı açıklamada, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim almalarının en büyük öncelikleri olduğunu vurguladı. İlçe genelinde eğitim güvenliğine yönelik denetimlerin artarak devam edeceği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin