Çaycuma’da, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı, Kaymakam Adem Kaya başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, İlçe Ulusal Eğitim Şube Müdürleri ve ilçedeki okul müdürleri katıldı. Eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik değerli gündem unsurlarının ele alındığı toplantıda, okulların fiziki durumu, güvenlik tedbirleri ve öğrenci muvaffakiyetinin artırılması üzere bahisler masaya yatırıldı.
Toplantıda, okul çıkış saatlerinde güvenliğin sağlanması, kantin kontrollerinin artırılması ve yangın başta olmak üzere afetlere karşı hazırlık çalışmalarının güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Bu kapsamda, düzenlenecek tatbikatlarla afetlere karşı daha faal tedbirler alınmasının kıymetine dikkat çekildi.


Çaycuma’da müdürler kurulu toplantısı gerçekleştirildi
Eşini odunla döverek öldürdü
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.
Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

