Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hızını alamayan bir otomobil yol kenarındaki tel çitlere zarar verdi. Olayda can kaybı olmazken, tel çitler büyük çapta zarar gördü.
Olay, ilçenin Seka Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobil cadde üzerinde sağlı-sollu bulunan, belediye tarafından güvenlik amaçlı takılan tel çitleri yerinden söktü.
Olayın gece saatlerinde yaşanması ve cadde üzerinde kimsenin olmaması da olası bir faciayı kıl payı atlattı. Yaşanan kazanın ardından olay yerine polis ve Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi.
Ekiplerin olay yerindeki ilk incelemelerinde otomobilin büyük çapta tel çitlerine zarar verdiği ve yerinden söktüğü tespit edildi. Otomobil sürücüsüne ise idari ve adli işlem başlatılacağı öğrenildi. Meydana gelen kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Çaycuma’da hızını alamayan otomobil tel çitlere zarar verdi
Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.
Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

