Reklam
Reklam
caycumada el emegi sokak hizmete girdi 7tqXIek2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da el emeği sokak hizmete girdi

Çaycuma Kent Kurulu tarafından geçtiğimiz aylarda Kent Kurulu Çalışma Kümesi önderliğinde proje olarak sunulan ’El emeği sokağı’ hizmete girdi.

İlçenin Çay Mahallesi Askerlik Şubesi yanında Çaycuma Belediyesi ÇAY-BEL tarafından kurulan; tasarımı ahşap olarak yapılıp üretilen ve bayanlara yönelik yapılan ’El emeği sokağı’ protokolün ve davetlilerin iştirakiyle açıldı.

Düzenlenen açılışa; Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP eski Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP İlçe Lideri Fahri Diler ile yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Lideri Mustafa Kaplan, Gelecek Partisi Zonguldak Vilayet Lideri Şenol Cin, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Kadın Çalışma Kümesi Lideri Ayla Kalaycı, Çaycuma Etraf Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, TSO Lideri Zekai Kamitoğlu, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Şoförler Odası Lideri Barbaros Uçar, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleymal Baysal ile çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Çaycuma Kent Konseyi’nin projesi olan ’El emeği sokağının açılışı öncesinde Çaycuma Kent Kurulu Kadın Çalışma Grubu Başkanı Ayla Kalaycı yaptığı konuşmasında;”8 Mart 2022 tarihinde Arasta Çarşısı’nda başlayan seyahatimiz 7 Mart 2025’de ’El Emeği Sokağı’na dönüştü. Birlik ve beraberlik içinde çalışma kümemiz var. Daha da büyüyeceğimize inancım tam. Bu yolda yanımızda olan Bülent liderimize çok teşekkür ediyorum. Kapısı daima açık ve yanımızdaydı. Çaycuma geliştikçe bayanlarımızın da kendi özgüvenleri Çaycuma’ya renk kattık. Yaptığımız work shoplarla da konuttan oturan arkadaşlarımıza ışık olmaya çalıştık. İsterlerse her bayanın aile bütçesine katkı sağlayacağını gösterdik. Bu süreçte daima takviyesini aldığımız Kent Kurulu Liderimiz İsmail İnam’a çok teşekkür ediyorum. Bize inandı ve takviyesiyle her vakit yanımızda oldu. Bir teşekkürüm de birinci günden beri yanımda olan şiddetli süreçlerde bıkmadan, isteklerini usanmadan lisana getiren Gülşen Yeğiner arkadaşıma, bayan isterse dünyaya güzelleştirir. Bizde Çaycuma’ya renk katabiliyorsak ne memnun bize. Hepinize bu manalı günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam ve Belediye Lideri Bülent Kantarcı’nın konuşmalarının akabinde protokol eşliğinde ’El emeği Sokağı’nın açılış kurdelesi kesilerek, bayanların ürettikleri el emekleri görücüye çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin