Reklam
Reklam
caycumada cumhuriyetin 101 yil coskuyla kutlandi HgjUBUGz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da Cumhuriyet’in 101. yıl coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ve 101. yıl dönümü kapsamında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde törenler düzenlendi.

İlçe stadyumunda düzenlenen törene; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Yarbay Fatih Ahmet Demirel, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Samet Tonga, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, Cumhuriyet Başsavcı vekili Muhammet Burak Altan, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Tören, ilk olarak sabah saat 10.15’de Çaycuma İlçe Kaymakamlığı’nda tebrikat töreni ile başladı. İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma protokolünü kabul ederek bayramlarını kutladı. Buradaki törenin ardından ilçe stadyumunda yapılacak olan törenlere geçildi.

Törende İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Garnizon komutanı Deniz Piyade Yarbay Fatih Ahmet Demirel, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Daha sonra saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi. Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya ise günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 101. kuruluş yıldönümü kapsamında öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. İlçe çapında yapılan resim, yazı, komposizyon ve spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Kutlamalar bando eşliğinde gerçekleşen tören geçişi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Haziran, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…

Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.

Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin