Reklam
Reklam
caycumada cumhuriyetin 101 yil coskuyla kutlandi HgjUBUGz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da Cumhuriyet’in 101. yıl coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ve 101. yıl dönümü kapsamında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde törenler düzenlendi.

İlçe stadyumunda düzenlenen törene; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Yarbay Fatih Ahmet Demirel, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Samet Tonga, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, Cumhuriyet Başsavcı vekili Muhammet Burak Altan, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Tören, ilk olarak sabah saat 10.15’de Çaycuma İlçe Kaymakamlığı’nda tebrikat töreni ile başladı. İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma protokolünü kabul ederek bayramlarını kutladı. Buradaki törenin ardından ilçe stadyumunda yapılacak olan törenlere geçildi.

Törende İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Garnizon komutanı Deniz Piyade Yarbay Fatih Ahmet Demirel, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Daha sonra saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi. Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya ise günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 101. kuruluş yıldönümü kapsamında öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. İlçe çapında yapılan resim, yazı, komposizyon ve spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Kutlamalar bando eşliğinde gerçekleşen tören geçişi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kent konseyinden kizilay subesine ziyaret WaSZvjAW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret

Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin