Çaycuma’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu başladı - Karabük Haber Postası
caycumada cumhuriyet bayrami coskusu basladi vRJ7iHv2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalar kapsamında törenler ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde de Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Çelenk sunma törenine; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Deniz Kuvvetleri Garnizon Komutanı Deniz Piyade Albay Fatih Ahmet Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Tonga, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Burak Altan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, askeri erkan, öğretmenler, öğrenciler ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Tören; İlçe Kaymakamı Adem Kaya,Deniz Kuvvetleri Garnizon Komutanı Deniz Piyade Albay Fatih Ahmet Demirel ve Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve akabinde ise İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi. Kutlamalar kapsamında 29 Ekim Salı günü Çaycuma İlçe Stadyumunda törenlerle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq2 8
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
31 Mart, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeşil Vatan bilinci küçük yüreklerde filizleniyor

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü, geleceğimizin teminatı çocuklara yönelik anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenledi.

Balıkısık İşletme Şefi Beyza Şimşek, Satuk Balıkısık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine ormanların önemi, ekosisteme katkıları ve doğayı koruma bilinci hakkında bilgi verdi.

Etkinlik sadece bilgi paylaşımıyla sınırlı kalmadı; çocukların kalplerine Yeşil Vatan sevgisi de işlendi. Programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak, doğa ve çevre bilincinin kalıcı hale gelmesi sağlandı.
Yenice Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, “Ormanlar sadece bugünün değil, yarınların da emaneti. Çocuklarımızda doğa sevgisi oluşturmak ve çevre farkındalığını artırmak adına çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor. Çünkü biliyoruz ki, ormanı korumanın en güçlü yolu, onu sevecek nesiller yetiştirmektir,” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin