Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da Bulvarlar Yenileniyor

ZONGULDAK Çaycuma’da Nihat Kantarcı ve Atatürk Bulvarı alt yapı çalışmalarının ardından yeni baştan yapılmaya başlandı. Bulvarlar bisiklet ve yaya yolunun yanı sıra kompozit görme engelli yürüyüş yolu ile daha modern hale geliyor. Genişleyen yaya bölgeleri beton ve ahşap kent mobilyalarıyla Çaycuma’nın daha da güzelleşeceğini ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Şu an çalışmalar nedeniyle verdiğimiz ve vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diler, sabırları için de şimdiden teşekkür ederiz. Bu çalışmalar tamamlandığında Atatürk Bulvarı ve Nihat Kantarcı Caddesi Çaycuma’ya yakışır daha modern bir hale gelecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin