Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da Bulvarlar Yenileniyor

ZONGULDAK Çaycuma’da Nihat Kantarcı ve Atatürk Bulvarı alt yapı çalışmalarının ardından yeni baştan yapılmaya başlandı. Bulvarlar bisiklet ve yaya yolunun yanı sıra kompozit görme engelli yürüyüş yolu ile daha modern hale geliyor. Genişleyen yaya bölgeleri beton ve ahşap kent mobilyalarıyla Çaycuma’nın daha da güzelleşeceğini ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Şu an çalışmalar nedeniyle verdiğimiz ve vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diler, sabırları için de şimdiden teşekkür ederiz. Bu çalışmalar tamamlandığında Atatürk Bulvarı ve Nihat Kantarcı Caddesi Çaycuma’ya yakışır daha modern bir hale gelecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ev kullanilmaz hale geldi vwDlIGDh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin