Reklam
Reklam

Çaycuma’da Bulvarlar Yenileniyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 08:52 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK Çaycuma’da Nihat Kantarcı ve Atatürk Bulvarı alt yapı çalışmalarının ardından yeni baştan yapılmaya başlandı. Bulvarlar bisiklet ve yaya yolunun yanı sıra kompozit görme engelli yürüyüş yolu ile daha modern hale geliyor. Genişleyen yaya bölgeleri beton ve ahşap kent mobilyalarıyla Çaycuma’nın daha da güzelleşeceğini ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Şu an çalışmalar nedeniyle verdiğimiz ve vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diler, sabırları için de şimdiden teşekkür ederiz. Bu çalışmalar tamamlandığında Atatürk Bulvarı ve Nihat Kantarcı Caddesi Çaycuma’ya yakışır daha modern bir hale gelecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin