Çaycuma’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Karabük Haber Postası
caycumada 30 agustos zafer bayrami coskuyla kutlandi jR7PPChR jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Çaycuma’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’nın katıldığı tören, Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenk sunulmasıyla başladı.

Tören, şanlı Türk bayrağının göndere çekilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. İlçe Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Enis Taşkın, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Ardından, öğrenciler tarafından zaferin ruhunu yansıtan şiirler okundu.

Kutlama programı, Kaymakamlık makamında düzenlenen Tebrikat Programı ile sona erdi. Programa, Kaymakam Adem Kaya’nın yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Deniz Piyade Yarbay Fatih Ahmet Demirel, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Tonga, Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Enis Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, kurum müdürleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ormanlik alanda cikan yangin buyumeden sonduruldu KC1e4pVv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Cide ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangını fark eden vatandaşlar durumu Cide Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin