Çaycuma’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Karabük Haber Postası
caycumada 30 agustos zafer bayrami coskuyla kutlandi jR7PPChR jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Çaycuma’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’nın katıldığı tören, Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenk sunulmasıyla başladı.

Tören, şanlı Türk bayrağının göndere çekilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. İlçe Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Enis Taşkın, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Ardından, öğrenciler tarafından zaferin ruhunu yansıtan şiirler okundu.

Kutlama programı, Kaymakamlık makamında düzenlenen Tebrikat Programı ile sona erdi. Programa, Kaymakam Adem Kaya’nın yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Deniz Piyade Yarbay Fatih Ahmet Demirel, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Tonga, Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Enis Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, kurum müdürleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
minikler icin universitede senlik KLWgSXvF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Minikler için üniversitede şenlik

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde küçük çocuklar hem öğrendiler, hem de gönüllerince eğlendiler

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak hedefiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. BARÜ Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı, Çocuğun 100 Dili Kulübü ile Çocuk Gelişimi Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Kutlubey Yerleşkesi İİBF-Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda mini konser ile başlayan programda konuşan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, çocukların bayramını kutladı. Rektör Akkaya, “23 Nisan, dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olma özelliği taşımaktadır. Bu da ülkemizde çocuklara duyulan güvenin ve değerin en önemli göstergesidir. Bugün burada dramadan müziğe sanatın değişik alanlarında çocuklarınız bir dünyayı keşfedecek. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çocuk şenliğine Bartın’daki çeşitli okullardan katılan yüzlerce öğrenci, eğitici atölye ve etkinliklerle yeni deneyimler kazandı. Yüz boyama, dans gösterileri ve meslek tanıtımı faaliyetleri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Şenlik, çocuk konseri ve gölet alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin