Çaycuma’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
caycumada 30 agustos zafer bayrami coskuyla kutlandi jR7PPChR jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Çaycuma’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya’nın katıldığı tören, Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenk sunulmasıyla başladı.

Tören, şanlı Türk bayrağının göndere çekilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. İlçe Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Enis Taşkın, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Ardından, öğrenciler tarafından zaferin ruhunu yansıtan şiirler okundu.

Kutlama programı, Kaymakamlık makamında düzenlenen Tebrikat Programı ile sona erdi. Programa, Kaymakam Adem Kaya’nın yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Deniz Piyade Yarbay Fatih Ahmet Demirel, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Tonga, Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Enis Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, kurum müdürleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin