Reklam
Reklam
caycumada 11 bin 894 ogrenci yari yil tatiline cikti 66Cmatav
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma’da 11 bin 894 öğrenci yarı yıl tatiline çıktı

2024-2025 eğitim öğretim yılının birinci yarısının sona ermesiyle birlikte, Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Çomranlı İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım merasimine katıldı. Merasimde öğrencilerle bir ortaya gelen Kaymakam Kaya, heyecanla sırada bekleyen öğrencilere karnelerini tek tek takdim etti.

Çaycuma ilçe genelinde eğitim ve öğretim gören 11 bin 894 öğrenci karnelerini alarak yarı yıl tatili de başlamış oldu. Öğrencilerin sevincine ortak olan Kaymakam Kaya, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenin ehemmiyetine dikkat çekti.

Konuşmasında, öğrencilerin eğitim seyahatlerinde her vakit daha güzele gitmelerini temenni eden Kaya, “Başarılı bir eğitim yılının birinci adımını attınız. İkinci devirde de tıpkı azim ve kararlılıkla ilerlemenizi diliyorum. Hepinize muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Tören, öğrencilerin sevinçli ve coşkulu atmosferinde sona ererken, veliler ve öğretmenler de kaymakama teşekkürlerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ev kullanilmaz hale geldi vwDlIGDh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin