Çaycuma koşusunda şampiyon Etiyopyalı RegAsa oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
caycuma kosusunda sampiyon etiyopyali regasa oldu MsWuYTKh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma koşusunda şampiyon Etiyopyalı RegAsa oldu

Kadınlarda Fatma Arık’ın birinci olduğu 4. Çaycuma Yol Koşusu’nun şampiyonu Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa oldu.

Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesinin destekleri ile Çaycumaspor tarafından yapılan 4. Çaycuma Yol Koşusu büyük bir organizasyon başarısıyla tamamlandı. 500 metre çocuk koşuları, 3 bin metre halk ve 10 bin metre yol koşusu olmak üzere üç kategoride yapılan yarışlara 800’e yakın kayıtlı sporcu katıldı. Halk koşusuna Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Perşembe Önceki Dönem Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir’le birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk koşusunda Kaymakam Adem Kaya, yol koşusunda Belediye Başkanı Bülent Kantarcı çıkışları verirken, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünce, her iki koşunun çıkışı öncesinde, 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle “Kadına Şiddete Hayır” yazılı pankart açıldı. Çok sayıda elit sporcunun yarıştığı yol koşusunda, genel klasman şampiyonu Etiyopya doğumlu Fetene Alemu Regasa oldu. Parkuru 32.33’de tamamlayana Regasa’nın ardından Bursa Osmangazi Belediyespor atletleri Ercan Geleş ikinci, Levent Kuva üçüncü oldu. Geleş parkuru 34.08’de, Kuva ise 35.34’de tamamladı.

Kadınlar genel klasmanda ise Fatma Arık 37.57’lik derecesi ile birinci, Sebahat Demir 39.13’le ikinci, Nilay Esen 41,39 ile üçüncü oldu. Yol koşusunda, erkekler ve kadınlarda kürsüye çıkanlara kupa ve madalyaların yanı sıra, birincilere 10 bin, ikincilere 5 bin, üçüncülereyse 3 bin lira para ödülü verildi.

Çocuk koşularında birinci gelenlere tablet ve top verilirken ikinci ve üçüncülere, topun yanı sıra kırtasiye ve kitap seti armağan edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin