Çaycuma koşusunda şampiyon Etiyopyalı RegAsa oldu - Karabük Haber Postası
caycuma kosusunda sampiyon etiyopyali regasa oldu MsWuYTKh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma koşusunda şampiyon Etiyopyalı RegAsa oldu

Kadınlarda Fatma Arık’ın birinci olduğu 4. Çaycuma Yol Koşusu’nun şampiyonu Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa oldu.

Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesinin destekleri ile Çaycumaspor tarafından yapılan 4. Çaycuma Yol Koşusu büyük bir organizasyon başarısıyla tamamlandı. 500 metre çocuk koşuları, 3 bin metre halk ve 10 bin metre yol koşusu olmak üzere üç kategoride yapılan yarışlara 800’e yakın kayıtlı sporcu katıldı. Halk koşusuna Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Perşembe Önceki Dönem Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir’le birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk koşusunda Kaymakam Adem Kaya, yol koşusunda Belediye Başkanı Bülent Kantarcı çıkışları verirken, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünce, her iki koşunun çıkışı öncesinde, 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle “Kadına Şiddete Hayır” yazılı pankart açıldı. Çok sayıda elit sporcunun yarıştığı yol koşusunda, genel klasman şampiyonu Etiyopya doğumlu Fetene Alemu Regasa oldu. Parkuru 32.33’de tamamlayana Regasa’nın ardından Bursa Osmangazi Belediyespor atletleri Ercan Geleş ikinci, Levent Kuva üçüncü oldu. Geleş parkuru 34.08’de, Kuva ise 35.34’de tamamladı.

Kadınlar genel klasmanda ise Fatma Arık 37.57’lik derecesi ile birinci, Sebahat Demir 39.13’le ikinci, Nilay Esen 41,39 ile üçüncü oldu. Yol koşusunda, erkekler ve kadınlarda kürsüye çıkanlara kupa ve madalyaların yanı sıra, birincilere 10 bin, ikincilere 5 bin, üçüncülereyse 3 bin lira para ödülü verildi.

Çocuk koşularında birinci gelenlere tablet ve top verilirken ikinci ve üçüncülere, topun yanı sıra kırtasiye ve kitap seti armağan edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tff 3 lig amasyaspor fk 1 karadeniz eregli belediyespor 2 kn38CWqg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

TFF 3. Lig: Amasyaspor FK: 1 – Karadeniz Ereğli Belediyespor: 2

TFF 3. Lig 3. Grup 27. hafta karşılaşmasında Amasyaspor, konuk ettiği Karadeniz Ereğli Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Stat: 12 Haziran

Hakemler: Sercan Karaca, Mehmet Emin Aktaş, Recep Gündüz

Amasyaspor FK: Samet Karabatak, Mehmet Albayrak, Bayram Enes An (Halitcan Hicin dk. 57), Güney Sağır, Şükrü Kaan Kılıçaslan, Onur Kolay, Tamer Aşık, Ali Tarkan, Ahmet Mumin Papaker (Fahri Yağız Parlak dk. 59), Arda Keser (Alperen Doğan dk. 59), Mustafa Acar

Karadeniz Ereğli Belediyespor: Bilal Karataş, Muzaffer Doğan, Mücahit Emre Sivri (Ahmet Türkyılmaz dk. 61), Bertuğ Bayar (Mert Efe Çölbeyi dk. 90), Onurcan Güler (Fethi Fındık dk. 90), Hüseyin Mert Uyanıker (Efe Güler dk. 36), Fırat Güneş, Kadir Mert Örentepe, Nevzat Bilen, Furkan Can Erbaşaran, Buğra Çağlıyan

Goller: Güney Sağır (dk. 80) (Amasyaspor), Onurcan Güler (dk. 38), Nevzat Bilen (dk. 54) (Karadeniz Ereğli Belediyespor)

Sarı kartlar: Mehmet Albayrak, Arda Keser (Amasyaspor), Kadir Mert Örentepe (Karadeniz Ereğli Belediyespor)

Bizi sosyal medyadan takip edin