Çaycuma İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, kendi kullandığı motosikletle Ramazanoğlu Köyü’nden Çaycuma istikametine seyir halindeyken trafik kazası geçirdi.
Olay, yem fabrikası mevkisinde motosikletin lastiğinin patlaması sonucu meydana geldi. Yaşar, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı ve yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Yaşar’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Hayati tehlikesi bulunmayan Yaşar’ın tedavisinin ardından taburcu edildi.


Çaycuma İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar trafik kazası geçirdi
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

