Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’tan gazetecilere veda ziyareti
Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, ilçede görev yapan gazetecilere veda etti. Baş, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin Çaycuma temsilciliğine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, görev süresi boyunca eğitim alanında yürüttüğü çalışmalar ve medya ile olan işbirliği için teşekkürlerini iletti.
Veda ziyaretine, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Çaycuma Şube Başkanı Davut Uyar ve gazeteciler yer aldı. İsmail Baş, görev süresi boyunca Çaycuma’da basın mensuplarıyla kurduğu olumlu ilişkilere değinerek, ilçedeki eğitim çalışmalarının aktarılmasında gazetecilerin oynadığı önemli rolü vurguladı. Baş, "Sizlerin desteğiyle eğitimde birçok başarıya imza attık. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Gazeteciler de Baş’a, eğitim alanındaki katkılarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Samsun’un Asarcık ilçesinde düzenlenen "Yaz Festivali"nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, söylediği ulusal ezgilerle kalabalığa coşku dolu anlar yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı aktiflikte vatandaşlar, sanatkarlara daima bir ağızdan eşlik etti.
Asarcık İlçe Meydanı’nda gerçekleştirilen şenlikte sahne sırasıyla Osman Öztekin, Sinem Kahveci ve Mustafa Yıldızdoğan’a verildi. Şenliğin açılışını yapan Osman Öztekin, seslendirdiği duygusal müziklerle dinleyicileri hem hüzünlendirdi hem de nostaljik bir gece yaşattı. Akabinde sahneye Sinem Kahveci çıktı.
Gecenin finalinde sahneye çıkan Türk milletinin sevilen sesi Mustafa Yıldızdoğan, "Ölürüm Türkiye’m" üzere ulusal hisleri pekiştiren yapıtlarıyla meydanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Vatandaşlar, Yıldızdoğan’ın müziklerine bayraklarla ve alkışlarla eşlik etti.
Programda konuşan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Sanatla, müzikle ve birlik hissiyle hoş bir akşam yaşıyoruz. İştirak sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur da konuşmasında şenliğe ağır ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek Asarcık’ta yapılan hizmetlere değindi.
Konser sonunda Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, MHP Samsun Vilayet Lideri Burhan Mucur ve İdeal Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Mustafa Yıldızdoğan’a plaket takdim etti.
Festival alanında kurulan yöresel stantlarda çeşitli ikramlar sunulurken, aktiflik hem sanatsal hem de kültürel istikametiyle tam not aldı.
Etkinliğe ayrıyeten; Asarcık Kaymakamı Ahmet Tayyip Korkmaz, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.