Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’tan gazetecilere veda ziyareti - Karabük Haber Postası
caycuma ilce milli egitim muduru ismail bastan gazetecilere veda ziyareti 2h9yktYe jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş’tan gazetecilere veda ziyareti

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, ilçede görev yapan gazetecilere veda etti. Baş, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin Çaycuma temsilciliğine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, görev süresi boyunca eğitim alanında yürüttüğü çalışmalar ve medya ile olan işbirliği için teşekkürlerini iletti.

Veda ziyaretine, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Çaycuma Şube Başkanı Davut Uyar ve gazeteciler yer aldı. İsmail Baş, görev süresi boyunca Çaycuma’da basın mensuplarıyla kurduğu olumlu ilişkilere değinerek, ilçedeki eğitim çalışmalarının aktarılmasında gazetecilerin oynadığı önemli rolü vurguladı. Baş, “Sizlerin desteğiyle eğitimde birçok başarıya imza attık. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Gazeteciler de Baş’a, eğitim alanındaki katkılarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
universite ogrencilerine uygulamali afet egitimi SLtq9S6d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Üniversite öğrencilerine uygulamalı “afet” eğitimi

Kastamonu Üniversitesi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü iş birliğinde, öğrencilere doğal afetlerden korunma ve hayatta kalma eğitimi verildi.

Kastamonu Üniversitesi’nin kuruluşunun 20. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) iş birliğiyle doğal afetlerden korunma ve hayatta kalma eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından düzenlenen “Toplumsal Duyarlılık Paneli”nde, afetlere hazırlık, afette hayatta kalma, arama ve kurtarma konularında üniversite öğrencilerine önemli bilgiler verildi. Daha sonra Kastamonu Üniversitesi Ayyıldız Spor Kompleksi’nde ve kampüs içerisinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerde, AFAD uzmanları tarafından öğrencilere afet anında hayat kurtaran kritik müdahaleler uygulamalı olarak anlatıldı. Katılımcılara profesyonel arama ve kurtarma ekipmanlarını da tanıtıldı.

Eğitimle ilgili konuşan Prof. Dr. Ekrem Mutlu, Doç. Dr. Evren Atış, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Eğilmez ve Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal, eğitimde öğrencilerin hem bilgilendirildiğinin hem de afet konusunda farkındalık oluşturulmasının sağlandığını ifade ettiler.

Kastamonu Üniversitesi Doğa Spor ve Bağımlılıkla Mücadele, Toplumsal Gönüllülük, Eko Turizm ve Çevre ile Türkiye Coğrafya öğrenci topluluklarının destek verdiği eğitimler öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Benzeri eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin