ZONGULDAK Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri ortaklaşa huzur denetimi yaptı.
.Çaycuma Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekiplerinin ortaklaşa yapmış olduğu denetimlerde araç şoförleri üzerinde ehliyet, ruhsat, yetki belgesi ve alkol uygulaması gerçekleştirildi.
Çaycuma girişinde bulunan 6 Nisan Kavşağı üzerinde yapılan denetimlerde 20 tane araç sürücü durduruldu. Yapılan denetimlerin ilçede güven ve huzuru sağlamak, alkollü araç kullanan sürücüleri trafikten men etmek amacıyla yapıldığı öğrenildi.
Yapılan denetimlerde herhangi suç ve suç unsuru bir şey bulunamazken, Çaycuma trafik ekipleri tarafından sürücülere alkollü şekilde direksiyona geçmemeleri ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulunuldu.
Denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.


Çaycuma Emniyetinden Huzur Denetimi
Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada
Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.


