Karabük Postası tarafından
03 Aralık, 2015 09:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çaycuma Emniyetinden Huzur Denetimi

ZONGULDAK Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri ortaklaşa huzur denetimi yaptı. .Çaycuma Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekiplerinin ortaklaşa yapmış olduğu denetimlerde araç şoförleri üzerinde ehliyet, ruhsat, yetki belgesi ve alkol uygulaması gerçekleştirildi. Çaycuma girişinde bulunan 6 Nisan Kavşağı üzerinde yapılan denetimlerde 20 tane araç sürücü durduruldu. Yapılan denetimlerin ilçede güven ve huzuru sağlamak, alkollü araç kullanan sürücüleri trafikten men etmek amacıyla yapıldığı öğrenildi. Yapılan denetimlerde herhangi suç ve suç unsuru bir şey bulunamazken, Çaycuma trafik ekipleri tarafından sürücülere alkollü şekilde direksiyona geçmemeleri ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulunuldu. Denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin