Reklam
Reklam
caycuma 4 yol kosusunda kayitlar 567ye ulasti UaG68mb9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Kasım, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma 4. yol koşusunda kayıtlar 567’ye ulaştı

Çaycuma 4. Yol Koşusu daha koşulmadan bir rekora imza attı. Kayıtların tamamlanmasına 4 gün kala, 567’ye ulaşan kayıtlı koşucu sayısı, en yüksek katılım 550’yi daha şimdiden geçti.

Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesinin işbirliği ile Çaycumaspor tarafından düzenlenen 4. Çaycuma Yol Koşusu, 17 Kasım’da yapılacak. “Spor kentinde barış ve dostluk için koşuyoruz” mottosuyla yapılacak koşu, daha koşulmadan bir rekora hazırlanıyor. Kayıtların kapanmasına 4 gün kala, 3 kilometrelik halk koşusuna başvuru sayısı 334, 10 kilometrelik yol koşusuna başvuru sayısı ise 233 oldu. 567’ye ulaşan kayıtlı koşucu sayısı, önceki yıllarda en yüksek katılım olan 550 sayısını daha şimdiden aştı.

Saat 10.00’da 500 metre koşacak çocuk atletlerin yarışlarıyla başlayacak program, 10.30’da halk koşusu ile devam edecek. 11.00’de ise çok sayıda elit sporcunun katılacağı 10 kilometrelik yol

koşusu başlayacak. 13.00’de ödül töreni yapılacak. Çocuklar için eğlenceler de yer alacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin