Reklam
Reklam

Çatıya çıkan şahsı görüntülemek için birbirleriyle yarıştılar

catiya cikan sahsi goruntulemek icin birbirleriyle yaristilar 872O28Q7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te vatandaşlar intihar teşebbüsünde bulunan bir şahsı görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Olay, Bayır Mahallesi Gazi Paşa Caddesinde meydana geldi. Tevfik K. isimli bir şahıs 6 katlı iş hanının çatı katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis takımları sevk edildi.

Polis grupları bölgede güvenlik tedbiri alırken itfaiye çalışanları de şahsın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı.

İntihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna eforları sürerken olay yerine yakın alanda toplanan vatandaşlar sinema izler üzere durumu izlerken, cep telefonlarıyla da o anları kaydetmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Polis takımlarının ve Cumayanı muhtarı Bilal Bozkurt’un teşebbüsleriyle ikna edilen şahsın daha evvel de birçok kere intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi

f 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 09:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin