Reklam
Reklam
catidan baslayip evi saran yangin mahalleliyi korkuttu jfgncKIQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2025 08:45 tarihinde yayınlandı
0

Çatıdan başlayıp evi saran yangın mahalleliyi korkuttu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir konutun çatısında çıkan yangına çok sayıda itfaiye grubu sevk edildi. Alevlerin tüm konutu sardığı yangında mesken kullanılamaz hale geldi.

Olay, akşam saatlerinde Alaplı ilçesine bağlı Bektaşlı köyünde meydana geldi. Erdem K.’ye ilişkin meskenin çatısında başlayan yangın bir anda tüm meskeni sardı. Yangını fark eden mesken halkı kendini dışarı atarak çabucak acil yardım çizgisini aradı. Olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye grubu sevk edildi.

Olay yerine intikal eden Alaplı Belediyesi itfaiye grupları, yangını büyümeden ve etraf konutlara sıçramadan söndürdü. Olayda yaralanma ve can kaybı olmazken mesken kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin