Çatı katında çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri yaralandı - Karabük Haber Postası
cati katinda cikan yangina mudahale eden itfaiye eri yaralandi nv65ZYJA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çatı katında çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dört katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangın gruplarının müdahalesiyle söndürüldü. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kaymaklar köyünde Mehmet Ertuğrul’a ilişkin dört katlı meskenin çatısında şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Akşam saatlerinde çıkan yangını fark edenler durumu itfaiyeye ve sıhhat takımlarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye takımları, çatısı ve teras katın kullanılamaz hale geldiği yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı. İtfaiye eri Çetin Güner, çatıdaki yangına müdahale ettiği sırada omzundan yaralandı. Olay yerindeki sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan Güner, ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güner’in sıhhat durumunun düzgün olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Nisan, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de sağlık çalışmaları değerlendirildi

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Yenice ilçesindeki sağlık yatırımlarını ve hizmet sunumunu yerinde değerlendirmek üzere geniş kapsamlı bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut’un da eşlik ettiği ziyarette, ilçedeki tüm sağlık kademeleri masaya yatırıldı.

Ziyaretin ilk durağında Yenice Devlet Hastanesi yönetimi ile bir araya gelen Op. Dr. İsmail Kara, Başhekim Uzm. Dr. Yunus Sağlar’dan hastanenin mevcut kapasitesi, tıbbi cihaz donanımı ve sunulan uzmanlık hizmetleri hakkında brifing aldı. Hastane birimlerini tek tek gezen Kara, modern sağlık hizmetlerinin ilçe halkına en hızlı şekilde ulaştırılması konusundaki kararlılığı vurguladı.

Programın devamında Yenice Toplum Sağlığı Merkezi ve Yenice Aile Hekimliği birimlerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Kara, burada TSM Başkanı Tabib Fatih Acar ve görevli Aile Hekimliği uzmanları ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve koruyucu sağlık taramalarının etkinliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İncelemeler sırasında tedavi gören vatandaşlarla yakından ilgilenerek “geçmiş olsun” dileklerini ileten Op. Dr. İsmail Kara, ardından özveriyle görev yapan sağlık personeline teşekkür etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kara; “Yenice Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Yunus Sağlar, TSM Başkanımız Tabib Fatih Acar ve aile hekimliği uzmanlarımızla koordineli bir şekilde ilçemizin sağlık standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Yenice halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için sahada olan tüm mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin