Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Şubat, 2023 13:57 tarihinde yayınlandı
0

Çarşı ve Mahalle Bekçileri Malatya’ya Uğurlandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçileri depremde afeti yaşayan Malatya’da görevlendirildi.

Malatya’da asayiş olaylarının önlenmesi ve diğer konularda yardımcı olmak amacıyla görevlendirilen 20 Çarşı ve Mahalle Bekçisini İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile birlikte uğurlayan Vali Fuat Gürel, görevlendirilen Bekçilere hayırlı yolculuklar dileyerek, “Deprem Bölgesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzur ve güvenliğin sağlanması için görev yapacaksınız, görevlerinizde başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin, güle güle gidip gelin.” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda narkotikten pes pese operasyon gozaltina alinan 8 kisi adliyeye sevk edildi lsrcrAvw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin