Çarşı ve Mahalle Bekçileri Malatya’ya Uğurlandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Şubat, 2023 13:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Çarşı ve Mahalle Bekçileri Malatya’ya Uğurlandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçileri depremde afeti yaşayan Malatya’da görevlendirildi.

Malatya’da asayiş olaylarının önlenmesi ve diğer konularda yardımcı olmak amacıyla görevlendirilen 20 Çarşı ve Mahalle Bekçisini İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile birlikte uğurlayan Vali Fuat Gürel, görevlendirilen Bekçilere hayırlı yolculuklar dileyerek, “Deprem Bölgesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzur ve güvenliğin sağlanması için görev yapacaksınız, görevlerinizde başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin, güle güle gidip gelin.” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta koy halki el ele vererek 5 kilometrelik yolu yeniledi SxgW7L9L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta köy halkı el ele vererek 5 kilometrelik yolu yeniledi

Tokat’ın Turhal ilçesinde, köy halkı imece usulüyle 5 kilometrelik yolda yapılan dolgu ve iyileştirme çalışması, yol güvenliğini sağladı.

Turhal ilçesine bağlı Ormanözü Köyü’nde, köy halkının imece usulüyle gerçekleştirdiği yol ve çevre düzenleme çalışmaları dikkat çekti. Köy sakinlerinin gönüllü katılımıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 5 kilometrelik yol güzergâhında dolgu ve iyileştirme işlemleri yapıldı. Eş zamanlı olarak yol kenarlarında biriken atıklar köy sakinleri tarafından imece usulü toplanarak çevre temizliği yapıldı. Çalışmalara Turhal Özel İdare Müdürlüğü ekipleri de iş makineleri ile destek verdi. Kurum tarafından gönderilen silindir aracı sayesinde yol düzenleme çalışmalarının daha kısa sürede tamamlandığı öğrenildi. Köy Muhtarı Murat Danacıoğlu, imece usulüyle gerçekleştirilen çalışmalara katkı sunan tüm köy halkına teşekkür etti. Danacıoğlu, birlik ve beraberlik içinde yürütülen çalışmaların köy adına örnek bir dayanışma ortaya koyduğunu ifade ederek, yolun daha kullanışlı hale gelmesi ve çevrenin temiz tutulması için benzer faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin