Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Şubat, 2023 13:57 tarihinde yayınlandı
0

Çarşı ve Mahalle Bekçileri Malatya’ya Uğurlandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçileri depremde afeti yaşayan Malatya’da görevlendirildi.

Malatya’da asayiş olaylarının önlenmesi ve diğer konularda yardımcı olmak amacıyla görevlendirilen 20 Çarşı ve Mahalle Bekçisini İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile birlikte uğurlayan Vali Fuat Gürel, görevlendirilen Bekçilere hayırlı yolculuklar dileyerek, “Deprem Bölgesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzur ve güvenliğin sağlanması için görev yapacaksınız, görevlerinizde başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin, güle güle gidip gelin.” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Mayıs, 2026 10:29 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Yenişehir merdivenleri bakıma alındı

Gazetemizde daha önce yer alan “Yenişehir Merdivenleri Bakımsızlıktan Kullanılamaz Halde” haberinin ardından Karabük Belediyesi harekete geçti. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetleri de dikkate alan belediye ekipleri, bölgede kapsamlı bir onarım çalışması başlattı.

Uzun süredir bakımsızlık nedeniyle kırık basamaklarla dikkat çeken Yenişehir Merdivenleri, artık güvenli bir şekilde kullanılamaz durumdaydı. Konuyla ilgili gazetemizde yayımlanan haberin ardından Karabük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Halkımızın güvenliğini ön planda tutuyoruz. Yenişehir Merdivenleri’nde başlattığımız onarım çalışmaları kapsamında basamaklar yenilenecek ve çevre düzenlemesi yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yenişehir bölgesinde yaya ulaşımının çok daha güvenli ve konforlu hale gelmesi bekleniyor. Mahalle sakinleri ise duyarlılıklarından dolayı belediyeye teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin